EMÜR'ÜN SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Keşap Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Adayı Mehmet Emür, Keşap 'ta seçim bürosunun açılışını yaptı.

SİYASET 25.02.2024 19:21:00 0
EMÜR

Emür’ün yoğun bir katılımla gerçekleşen miting gibi açılışı Keşap Belediye binasından başlayarak kalabalıkla birlikte yürüyüş gerçekleştirdi.

Bir Sevdadır Keşap Caddesindeki seçim bürosuna meşaleler ve davul zurna eşliğinde geldi.

Başkan Emür yaptığı konuşmada" Hoş geldiniz şeref verdiniz, ayaklarınıza sağlık. Allah gönlünüzde ne varsa hepinize nasip eylesin. Yunus Emre'nin bir şiiri var; biz gelmedik kavga için bizim için sevgi için, dostun evi gönüllerdir gönüller yapmaya geldik. 

Bizim kimse ile kavgamız yok, bizim tek kavgamız var hizmet kavgası.

Öncelikle belediye meclis üyesi adaylarımız var. Onları sizlere tanıtacağım. Yeniden Refah Partisi Giresun İl Başkanı Eşref Bekdemir, Yeniden Refah Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Mesut Aydın ve partimizin kadın kolları başkanı, Partimizin yönetim kurulu üyeleri, CHP gönüllüleri, MHP gönüllüleri, ülkücü kardeşlerimiz, Ak Partiden gelen arkadaşlarımız var. Bu hareket Yeniden Keşap ittifakı hareketidir. Tekrar hepiniz hoş geldiniz.

Belediye Meclis üyelesi adaylarımız; 
 

Ahmet Akdeniz, 2. Sıra adayımız Erdal Bayram kardeşimiz, 3. Sıra adayımız Avukat Sertap Bayramoğlu, 4. sıra adayımız Mümin Gür, 5. Sıra adayımız Şenel Aslan, 6. Sıra adayımız Muhammet Bayram, 7. Sıra adayımız Ahmet Tekbaş, 8. Sıra adayımız Nadir Tekin.

Bizim 1 ile 8 arasında hiçbir fark yok. Hepsi birbirinden değerli Şampiyonlar Ligi. 

Kontenjan adayımız Songül Gezmiş. İl genel meclis üyesi adayımız ve aynı zamanda Yeniden Refah Partisi ilçe başkanımız Seyfettin Özdemir.  

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

Öncelikle yaptığımız çalışmalarımızdan söz edeceğim. İlin yapamayacağı, büyük illerin ve büyük ilçelerin yapamadığı batı çıkışı köprülü kavşağı yaptık. Doğalgazı Keşap'a getirdik. Son abone sayısı 3100 olduğunu söylediler. Her evde ortalama 3 kişi baz alırsak 12 bin kişi şu anda doğalgazdan yararlanıyor. Bir sonraki dönemde 6 binlerce çıkaracağız. Turizm Fakültesi; yapamaz dediler, getiremez dediler. Bize yapamaz demeyin. Bizim bakarız deme lüksümüz yok. Çünkü biz yaparız. Şu an 1400 öğrencimiz Keşap'ta. Burada da öğrenci kardeşlerimiz bizi yalnız bırakmadı. Dut dibi köprüsü, eski köprüde iki araç yan yana geçemiyordu. Ayrıca 93 metrelikte Karabulduk köprüsü yaptık. Kent meydanı, millet bahçesi ve kent meydan kafe yaptık. Belediye hizmet binamız az kaldı. Spor salonu gençlik merkezini 8 mart'ta dünya kadınlar gününde Resul Dindar konseri ile açılışını yapacağız. Bisiklet ve yürüyüş yol, sahil ışıklandırma, stadın genişletilmesi ve ışıklandırılması, mahalle yollarının yapılması, küptaş ve bir çok işe imza attık. 

Mesele nedir diye soruyorlar. Biz batı çıkışı köprülü  kavşağı yaptık mı? Yaptık. Siz 9 bin nüfusu olan bir ilçeyle bunu yaparken 140 bin nüfuslu il yapamaz ise, soru şu Giresun yapabildi mi? Yapamadı. Yani yapamadıklarını yaparsanız olay bu duruma gelir. Biz kent meydanı, millet bahçesi yaptık mı? Yaptık. Giresun belediyesi yapabildi mi? Yapamadı. Biz gençlik merkezi, kapalı spor salonu yaptık mı? Yaptık. Giresun belediyesi yapabildi mi? Bisiklet ve yürüyüş yolunu ilk biz yaptık. Giresun belediyesi bizden gördü yapmaya çalıştı yapabildi mi? Yaptılar ama birşeye benzemedi. Ne yolu olduğu belli değil. Çok detay var ama girmeyeceğim.

Dolasıyla 9 bin nüfus ile yapılanları Giresun Belediyesi yani il yapamayınca rahatsız oldu. Dediler ki arkadaşlar viyadük açılışını yapacağız. Sayın bakan yardımcımız ile de görüştük. Bakanımıza da iletildi. Açtırmadılar, açılışını yaptırmadılar. Rahatsız oldular. Bir şekilde bahane buldular. Bizim burada yükselmemiz, Keşap'ın büyümesi, 9 bin nüfusu olan ilçenin yaptıklarını ilin yapamaması birilerini çok rahatsız etti. Çeşitli oyunlarla iş bu noktaya geldi. Ama Keşap'lı buna 31 Mart'ta bir cevap verecek. 

BU DÖNEM MEGA PROJELERİMİZ VAR

Yapacak olduğumuz projelerimiz ise;25 dönümlük dolgu alanımıza

Bir Sevdadır Keşap Peyzaj Ve Rekreasyon Alanı Projemiz de;

1/ Vatandaşlarımız İçin Balık Tutma İskelesi

2/Basketbol Ve Voleybol Sportif Faaliyetleri İçin Oyun Alanları

3/Bisiklet Ve Yürüyüş Yolunun 3 Km Daha Uzatılması

4/Elektrikli Araç Ve Bisiklet Şarj İstasyonu

5/Yöresel Ürünler Ve Hediyelik Eşya Satış Reyonları

6/Engelli Çocuklarımız İçin Oyun Parkı

7/Restoran

8/Karavan Park Yeri Ve Otopark

9/Bayanlar İçin El İşlemesi Ve Halı Dokuma Atölyeleri

10/Balık Tutmak İçin Gerekli Malzemelerin Satış Reyonu olacak.

2. Mega projemiz devlet hastanesi yapacağız.Altyapısını, projesini hazırladık. 2024 programına sunduk. Takip etmesi bizden. Başkan Emür yaparım derse yapar mı? Yapar. Küçük Sanayi sitesi yapacağız. Alanı belli. İlk önce kooperatifini kuracağız. Sonra da belediye öncülüğünde sanayi Sitesini yapacağız.Alakaş Mahallemizde doğalgazı 2024 programına aldırdık. Muhtemelen yazın seçim sonrası Alakaş Mahallemizde bismillah diyerek doğalgazı da Mahallemizde getireceğiz. 

Atatürk bulvarını yıkıp yeniden yapacağız. Kaldırım işgalini durdurup büyük şehirler de ki gibi aynı zamanda ışıklandırılması, otopark yaparak yeniden tüm bulvarı yapacağız.

Yani iki viyadük arasını yenileyeceğiz. Karanlıkbük'te yeni imar yolu açacağız. Tespiti yapıldı. Kamulaştırma çalışmaları bitti. Aynı zamanda Fatih Caddemizde 6bin metre küptaş çalışmaları yaptık. Şimdi ismail Turhan Caddesi, Ortaokul Mahallemiz ve diğer mahallelerimizi de yapacağız. 

Biz biliyoruz birinci biziz, ikinci kim olacak biz onu merak ediyoruz. 

BİZİ KEŞAP HALKI GETİRDİ KEŞAP HALKINDAB BAŞKASI GÖTÜREMEZ

Giresun'dan bir şekilde oyuna geldik. Gelişmeleri de biliyorsunuz. Çalışan başkanı, ilerisi açık diye bir şekilde engellediler. Ama bir şeyi unuttular. Beni Keşap halkı getirdi. Götürecekse de Keşap halkı götürecektir. Başkası götüremez. Allah'ın izniyle, önce Allah sonra Keşap halkı. Bir de bizim adımız duyulduğunda beri birilerinin kimyası bozuldu. Korkunun ecele faydası yok. Sonuç kader gerçekleşecek. Siz ne derseniz deyin! Aday kardeşlerimiz ile işimiz yok. Allah için gezilerde, cenazelerde, düğünlerde birbirimizi görüyoruz. Sarılıyor, kucaklaşıyoruz. Biliyoruz ki tecrübeli olan arkadaşlarımız da var içinde tecrübesiz olanlar da var. Bu süreç geçici 31 Mart'ta herkes yoluna devam edecek. Önemli olan birbirini kırmadan sürdürmek.ekip arkadaşlarımız ile karar aldık. Keşap küçük yer herkes bir biri ile hısım akraba. Bize kim derse desin. Biz işimize, yaptıklarımıza ve yapacaklaklarımıza bakacağız. Dedikodulara söylemlere bakmayacağız.

KÜÇÜK BAŞKAN ABİNİ ARKADAN HANÇERLEMEKTİR VEFASIZLIK

 Ama birisi bize yazılı bir laf atarsa bununda cevabını vereceğiz dedik. Burada küçük başkan var. Ona sesleniyorum. Eline birşey tutuşturmuşlar. Üç dönem belediye başkanlığı yaptı, özel idare genel sekreterliği yapmış, Bulancak Belediye Başkan Yardımcılığı yapmış. Vefasızlık yaptı. Falan filan. Ben 25 yıllık siyaset ve mühendislik hayatımda bunları yapmadım. Gurur duyuyorum. Seni oradan gönderen abilerin bundan rahatsız olduğu için zaten bunlar yapıldı. Bir de aday gönderdiler. Birşey soruyorsun Giresun'a sorayım diyor. Herşeyi Giresun'a sorayım diyor. Sen bu ilçeyi nasıl yöneteceksin? Yani arkadaşlar yeri geldi biz genel müdüre kafa tasladık. Genel müdür dedi ki mümkün değil 20 bin nüfusun altına  doğalgaz olmaz. Yapamayız, götüremeyiz. Genel müdürlüğü 16 kere gittim. En son dedim ki genel müdüre 9 bin kişiyi alt geçide yığarım. Bu ilçeden geçmeden doğalgazı geçirmem. Dedi ki başkan bak, polis jandarma ile adamı alırım. Dedim ki polis jandarma ile adam alırsın. Ama Keşap'lıyı alamazsın. Arkadaş vefasızlıktan bahsediyor. Ben sana vefasızlığı anlatayım. Bak küçük başkan dinle. Vefasızlık seni bakkal dükkanından alıp büyük inşaatlar yapmayı öğreten, sonrada ilçe başkanı yapan abini arkadan hançerlemektir vefasızlık. Bana vefadan bahsetme. Fakat Keşap küçük küçücük. Yine de sana saygım sevgim var. Yine de kardeşimsin. 3 nisan sabahına hayırlı olsuna yanıma geleceksin. Ben onu düşünüyorum. Kahven hazır. 

MEVZU YENİ BAŞLIYOR

Hepiniz geldiniz şeref verdiniz. Seçim büromuzun açılışını zaten herşeyi anlatıyor. Burada ki kalabalık. Burada tanımadığınız, yeni. İnsanlarda olabilir. Size şunu söylemek istiyorum. Sandık açılınca yüzlerce gizli oy var. Bunu da sandık açılınca anlayacaksınız. Biz sahaya yeni indik. Hadi bakalım. Mevzu yeni başlıyor"dedi.

Seçim bürosunun açılışına Yeniden Refah Partisi yöneticileri, belediye ve il genel meclisi adayları, muhtarlar,  ilçedeki STK temsilcileri ve vatandaşlar katılarak coşku içinde açılış gerçekleştirildi.


ÖMER CEBECİ İL GENEL MEÇLİSİNDE KONUŞTU

Giresun MHP Belediye Meclis Üyesi Kubilay Yaman!dan Açıklama?

HESAP BİLMİYORSUNUZ ŞEHRİ YÖNETMEYE TALİPSİNİZ

İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI AHMET ŞAHİN'İN BASIN AÇIKLAMASI

AKPART GİRESUN İL BAŞKANLIĞI 23 NİSAN BAYRAM KUTLAMA MESAJI

23 Nisan Cumhuriyete açılan kapıdır”

BÜLENT KARA'NIN EVİNİN ÖNÜNDE SİLAH SESLERİ

RUŞAN ÖZDEN YENİDEN BAŞKAN

TİREBOLUDA KARA DÖNEMİ BAŞLIYOR

KÖSE; ‘’GİRESUN’UN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK İÇİN GELİYORUZ’’

İlginizi Çekebilir

  • Perşembe 13.4 ° / 10.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 13.4 ° / 10.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.6 ° / 9.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16