Osman YİĞİT


Bankaların para tuzağı

Özel bankalarda kredi kartları olan kişiler hali hazırda, kart güvencesi olarak yıllık iki taksitle, yaklaşık olarak 300 TL ? para ödüyorlar. Bunu fırsata çevirmek ve insanlardan biraz daha fazla para almayı hedefleyen, (BBVA) Garanti bankası bu paralar y


BANKALAR KENDİNİZE GELİN
Bu yolla insanları dolandırmak için resmi soyguncu konumunda, insanların cebindeki paralara göz diken bu resmi soyguncuların kendilerine göre kılıfları da hazır.
BANKALARA KART GÜVENCESİ ZATEN ÖDENİYOR.
Ben buradan sormak istiyorum hali hazırda milyonlarca kart kullanıcı olan BBVA, bu yolla da insanların korkuları, üzerinden para kazanmaya başlamış durumda?
Oysa kart güvencesi için ödedikleri para hesaba bile konulmuyor. Milyonlarca kişiyi korkutarak, paralarını ellerinden almakta resmi soygunculuğa girmiyor mu ? Ayrıca bir yerde, kartın şifresi kopyalanıp kötü amaçlı kullanılmışsa hali hazırda, 10 larca Avukatı olan banka bunu kimin yaptığını araştırıp çıkarabilir. Biz halkın üstüne böylesi yükler yüklemenin ne anlamı var.
İnsanları yolunacak kaz gibi görmekten vaz geçin artık, bizlerinde bir tahammül sınırımız var?Daha doğrusu yolunacak yerimiz kalmadı.