Osman YİĞİT


SİYASİ SAMİMİYETSİZLİK

Siyasilerin yıllar içinde gördüğüm samimiyetsizlikleri o kadar çok ki, maalesef bunu, yazma ihtiyacı hissettim?


Yıllardır içinde olduğum meslek gereği 10larca siyasetçi ile iletişim içinde oldum!!!
Yıllar içinde değişen yüzlerini gördüm olumlu veya olumsuz?
Ama genelde olumsuz neden mi ?
Çünkü insanların koltuk davaları var ya hani şu bir türlü ayrılmaya tahammül edemedikleri ve ayrılık zamanı gelmemesi için her şeyi mubah görenler, yalan söyleyip söz veren ama sözünde bir türlü durmayanlar, her fırsatta Allahtan kitaptan bahsedip neden se Allah ?ın yasakladığı Yalanı her fırsatta söyleyenler günü kurtarmak için türlü taklalar atanlar, sorsanız hepsi dini bütün Güzel insanlar var ya ? yıllardır onlardan çok çektim işte !!! Camilerden çıkmayanlar İslam´ı kendine kalkan olarak kullanan siyaset adı altında, Vatan Millet Sakarya diyerek bir türlü, Sakaryanın yolunu hiç bilmeyenler, umut bağladığımız geleceğimizi dizayn edeceğini düşündüğümüz, Siyasetçiler vardırya ? işte onların, varlığından illallah ettiğimiz ama bir türlü kurtulamadığımız Siyasetçiler?.
Verdikleri sözü unutup ne zaman söz verdim dedim diyen siyasetçiler, bende burdan diyorum ki artık yeter SİYASİ SAMİMİYETSİZLİK YAPMAYIN !!!
Sizin yüzünüzden siyasetten bu kadar millet soğudu bende dahil olmak üzere Hani Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,ın ? Bir sözü varya işi Ehline verin, artık işi Ehline vermenin vakti Gelmedi mi ? bizler ehil olan siyasetçileri görmek istiyoruz yalan riya ile günü kurtarmanın peşine düşen siyasetçileri değil.
Velhasıl kelam bırakın koltuk kavgasını çevrenize bir bakın mezarlıktan geçerken mezarlığın ne kadar dolu olduğuna bakın bu dünyanın üstü varsa altıda var ve birazcık da Allah?ın hoşuna gidecek bir insan olmaya çalışın? Beni ve benim gibi onlarca kişiyi kandırıp günü kurtararak elinize bir şey geçmez böyle giderse bu millet sizlere hiç güvenmez, ve sadece bir dönemlik siyaset yaparsınız?