Tarih: 03.05.2018 21:49

BAYRAMPAŞA AİLESİ VEFA YEMEĞİ'NDE BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde, geçmiş dönemde teşkilatımızda görev almış ilçe başkanı, ilçe yönetimleri, meclis üyeleri ve mahalle başkanları Vefa Yemeği`mizde buluştu.

Eski Bayrampaşa Belediye Başkanı ve İstanbul Milletvekili  Hüseyin BÜRGE, Ak Parti Kurucu İlçe Başkanı ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila AYDINER, Refah Partisi Eski İlçe Başkanı Mehmet Ali KARTAL, Fazilet Partisi Eski  İlçe Başkanı Şükrü GÜLLE, Ak Parti Eski  İlçe Başkanları İ.Cemil YILDIZ, Kemal Oğuz KIDIL, İl Başkan Yardımcısı Ferhat SAKALLI ve geçmiş dönemde Ak Parti`de görev yapmış teşkilat mensupları katıldı.

Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin SAÇLI yaptığı açılış konuşmasında yeni yönetimini tanıtarak 13 Yaşından beri siyasette örnek aldığı duayen ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla bir arada olmanın mutluluğunu ve gururunu dile getirerek, tecrübelerinden faydalanacak olmanın önemini anlattı. 24 Haziran seçimlerinde bütün geçmiş teşkilat mensuplarından destek sözü isteyen Ersin Başkan, ülkemizin önemli süreçten geçtiğini ifade etti.

Ardından sırasıyla söz alan eski ilçe başkanları; 24 haziran seçimlerne vurgu yaparken teşkilat bütünlüğü ve disiplini içerisinde her zaman görev almaya ve büyük bir fedakarlıkla gece gündüz çalışmaya hazır olduklarını beyan ederek Bayarmpaşa teşkilatının görev ayırt etmeksizin her zaman birlik ve beraberlik içinde çalıştığını vurguladılar.

 Toplantı, 6 Mayıs`ta İstanbul İl Kongresi`nin duyuru ve davetinin yapılmasının ardından aile fotoğrafi çekimleri ile sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —