2019 YILINA KADAR EKMEĞE ZAM YOK

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yeni yıla kadar ekmekte fiyat artışı olmayacağını söyledi. Pakdemirli twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün BİM, A101, Migros, Carrefour, Metro gibi marketler yeni yıla kadar ekmeğin fiyatını artırmayacaklar

GÜNDEM 8.09.2018 00:58:36 0
2019 YILINA KADAR EKMEĞE ZAM YOK

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ekmek fiyatına bu yıl içerisinde zam yapılmayacağını bildirdi.


Son günlerde un fiyatlarında spekülasyon yapıldığı iddia edilmişti. Bu spekülasyonların ekmek fiyatlarına yansıyıp yansımayacağı kamuoyunda merak uyandırmıştı.Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Yeni yıla kadar ekmekte zam yok" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Sosyal medya hesabından da açıklamada bulunan Paydemirli, ünlü market zincirlerine de bu zam yapmadıklarından ötürü teşekkür etti. İşte Pakdemirli`nin o açıklaması:

"Fakirin fukaranın ekmeğini fırsat bilip, bunu bir şekilde kullanmaya çalışan fırsatçılara sesleniyorum. Vatandaşımızın ekmeğine göz diktirmeyeceğiz. Yeni yıla kadar ekmekte fiyat artışı olmayacak.

Bugün BİM, A101, Migros, Carrefour, Metro gibi marketler yeni yıla kadar ekmeğin fiyatını artırmayacaklarını açıklayarak milli duruş sergilediler. Yaşanan süreçte bize destek veren bütün paydaşlara teşekkür ediyorum."