GİRESUNSPORA SAHİP ÇIKMAK LAZIM

GİRESUNSPOR taraftarları olarak TÜRKİYEMİZİN bir çok iline gidip memleketimizi temsil etmenin sorumluluğuyla dostluk köprüleri kuruyoruz , bunu yaparken zor şartlar altında yorgunluk ve maddi imkansızlıklarla boğuşan taraftarlarımızla omuz omuza tribünd

17.12.2017 00:48:20 0
GİRESUNSPORA SAHİP ÇIKMAK LAZIM

GİRESUN senede 4 gün değil hergün TÜRKİYE`nin her yerinde yaşanır.Bu bir hayat tarzı ve felsefedir , kültürel paylaşımlar ve dostluk köprüleri kurmak GİRESUNSPOR taraftarlarının görevidir.

Şampiyonluk yolunda önemli bir konumda olan GİRESUNSPORA her GİRESUNLUNUN sahip çıkması gerekir , kurumunuzun adı ne olursa olsun içinde GİRESUN ismi geçiyorsa GİRESUNSPORA destek olmanın vakti gelmiştir geçmektedir.

Final maçlarında protokolde oturan STK başkanları değil tribünlerde taraftarlarla omuz omuza destek veren Başkanlar görmeyi istiyoruz.Korkmayın tribünde kimse kimseyi yemiyor , son kalan parasıyla 1 simit 1 ayran alan ve yanındakiyle paylaşan adamlardan kimseye zarar gelmez ama yinede tribünler korkaklar için bazen sıkıntılı olabilir.

Gittiğimiz heryerde başköşede ağırlanan taraftar gruplarımız ortak sevdamız GİRESUNLULUK bilinciyle birlikte hareket etme yeteneğine sahiptir ve  güçlü Reislere sahiptir vesselam !!!!!

-- 

Serkan CİHAN