CHP BAYRAMPAŞA İLÇE TEŞKİLATI RAMADA OTELDE KAHVALTIDA BULUŞTU.

CHP BAYRAMPAŞA İLÇE TEŞKİLATI RAMADA OTELDE KAHVALTIDA BULUŞTU.

SİYASET 18.12.2017 00:57:22 0
CHP BAYRAMPAŞA İLÇE TEŞKİLATI RAMADA OTELDE KAHVALTIDA BULUŞTU.

CHP İlçe Başkanı Hasan Mutlu, eski ilçe başkanları, eski ve yeni meclis üyeleri, delegeler, STK temsilcileri ve örgüt üyeleri katıldı. Katılımcı delege ve misafirlerle tek tek ilgilenen Hasan Mutlu?ya karşı yoğun bir ilgi vardı.

Bayrampaşa CHP İlçe Başkan Adayı Hasan Mutlu, Eski Gençlik Kolu Başkanı Caner Demirel`i yaptığı çalışmalardan dolayı kutladı, yeni seçilen ilçe gençlik kolu başkanı Götunç Şentürk?ü de başkan seçilmesinden dolayı tebrik ederek başladığı konuşmasında, Kadın Kolu Başkanı Arzu Doyuran`a, Kadın Kolu Yönetimine, İlçe Yöneticilerine, Mahalle Başkanlarına ve katılımcılara teşekkür ederek etti.

Hasan Mutlu; " Bizler hep beraber omuz omuza bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve sözümüz söz Bayrampaşa`ya iktidar olacağız. Nasıl ki referandumda birlikte çalıştık, İstanbul?da birinci ilçe olduysak, 2019 hedefimiz içinde birlikte çalışacağız. Lojistik hazırlıklarımızı, afişlerimizi, projelerimizi, sloganlarımızı hazırladık dersimize çalışarak yaptı isek, yerel seçimlere aynı şekilde hazırız. Sizlerle bugüne kadar yaptıklarımız bugünden sonra yapacaklarımızın teminatıdır. Hep birlikte birlik ve beraberlik ile daha ileriye gitmek üzere İlçe Başkanlığına aday oldum. Tüm örgütümüzün ve delegelerimizin güvenine, inancına ve oylarına talibim" dedi.