Tarih: 11.01.2018 10:30

Dünya Çalışan Gazeteciler Günü Kutlandı

Facebook Twitter Linked-in

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yerel basın mensuplarıyla biraraya geldi.  Konuşmasına  basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayarak başlayan Başkan Altunay; "Gazeteciler, hak ve özgürlüklerin korunmasında önemli bir mihenk taşıdır. Yaşamakta olduğumuz bilgi ve bilişim çağında kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi,  önemini daha da artırmaktadır" dedi.

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü  Türkiye genelinde çeşitli etkinliklerle  kutlandı. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen kahvaltıda yerel basın mensuplarıyla biraraya geldi. Toplantıya Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın yanı sıra çok sayıda basın mensubu katıldı.

Konuşmasına  basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayarak başlayan Başkan Altunay; "Gazeteciler, hak ve özgürlüklerin korunmasında önemli bir mihenk taşıdır. Yaşamakta olduğumuz bilgi ve bilişim çağında kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi, önemini daha da artırmaktadır" dedi.

"Büyük özveri ile görevinin başında olan basın çalışanları görevlerini ifa edebilmek için zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktadır" diyen Başkan Altunay,  şu açıklamalarda bulundu.

"Halkı  bilgilendirme görevini yerine getiren  basın mensuplarına çok büyük sorumluluklar düşmektedir. Kamuoyunu doğru ve eksiksiz bilgilendirme ilkesiyle zor şartlar altında fedakarlıkla görev yapan basın mensuplarımızın bu çabası takdirle karşılanmalıdır. Görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için fedakarca çalışan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak çalışmalarında başarılar diliyorum."

Başkan Altunay konuşmasının son bölümünde ise Sultangazi Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Programa katılan basın mensupları da gazetecilerin çalışma koşulları ve ilçeye yönelik görüşlerini ifade etti.  Program sonunda ise basın mensupları Başkan Altunay ile hatıra fotoğrafı çektirdi.


Kaynak: Sultangazi Belediyesi













Orjinal Habere Git
— HABER SONU —