Tarih: 26.05.2024 20:13

21 KİLOMETRELİK 7. RUNKERASUS GİRESUN YARI MARATONU KOŞULDU

Facebook Twitter Linked-in

Giresun Valiliği, Giresun Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Giresun Maratonspor Kulübünün ortaklaşa düzenlediği 7.Runkeresus Giresun Yarı Maratonu’nda sporcular heyecanla yarıştı.

 

Giresun Belediye Başkan Vekili Taner Yazıcı’nın start vermesiyle başlayan koşuya Giresun'dan, ülke genelinden ve yurt dışından iştirak oldu. Yarışmaya 650’si kayıtlı olmak üzere yaklaşık 1000 katılım olduğu açıklandı. Ödül töreni ise Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşti.

 

21 kilometrelik Giresun Yarı Maratonu, liman girişinden başladı ve Ofran Plajından dönüldü.

Organizasyon içerisinde liman girişinden startı verilen ve Belediye Plajından dönülen 10 kilometrelik yol koşusu da gerçekleşti.

 

Yarı Maratonun Giresun'un tanıtımı için çok değerli olduğunu ifade eden Giresun Belediye Başkan Vekili Taner Yazıcı: "Festivalimiz etkinlikleri içerisinde yer alan Giresun Yarı Maratonu'na gösterilen ilgi bizleri son derece mutlu etti. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Maratonumuz her yıl daha da büyüyor ve gelişiyor. Organizasyondan dolayı Giresun Maraton Kulübü Başkanı Fatih Kitapçı ve ekibi ile organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —