Tarih: 30.11.2023 17:46

SANAYİCİ İŞ İNSANI ZEHRA KARAKAŞ’A ULUSLARARASI ÖDÜL

Facebook Twitter Linked-in

Rey medya grup tarafından düzenlenen Uluslararası Kariyer Ödülleri görkemli bir geceyle sahiplerini buldu. Geceye, iş ve sanat dünyasının önemli isimleri katıldı.

Reyhan Kurtcebe ve cihan Kurtcebe organizasyonluğunda düzenlenen gecenin sunuculuğunu Demet Şener ve Op. Erman Çekiç üstlenirken kırmızı halı sunucusu Halime Kaygusuz oldu. Gecede Feride Hilal Akın misafirlere keyifli anlar yaşattı.

Uluslararası Kariyer Ödülleri kapsamında, “En iyi başarılı iş insanı” dalında, sanayici Zehra Karakaş ödüle layık görüldü. Türkiye adına ödüle layık görülen siyasetçi, sanayici ve iş insanı Hantek kalıp yönetim kurulu başkanı Zehra Karakaş, ödülünü Doubletree İstanbul Topkapı’da düzenlenen törenle aldı.

Birçok sosyal sorumluluk projelerinde, insani yardım kuruluşlarında yer alan, maddi ve manevi desteklerde bulunan, Hantek Kalıp Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Karakaş, Türkiye adına ödül almaktan dolayı yaşadığı mutluğu dile getirerek, “Cumhuriyetimizin 100. yılında iş insanları olarak tüm gücümüzle üretmeye devam ediyoruz” dedi.

Karakaş, “Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet sayesinde bugün ülke olarak dünya sahnesinde varız ve Cumhuriyetimize sahip çıkarak ikinci yüzyılda da var olmaya devam edeceğiz. ülke insanlarının daha refah içinde yaşadığı ve büyüyen ekonominin her kesimi mutlu ettiği bir yapıyı kurmamız gerekiyor. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında toplumu her alanda geriye götüren enflasyonun artık bu ülkenin gündeminden kesinlikle çıkarılması gerekiyor. Piyasalarda sürdürülebilir güvenin tesis edilmesi şart. Ekonomide yıllardır söylenen ama bir türlü yapılamayan yapısal reformları hayata geçirebilirsek, yeni dönemde belirsizlikleri ortadan kaldırarak ülkemizin istikrarlı büyümesini sağlayabiliriz. Dengeli bir büyüme ile toplumun tüm kesimlerinin bu konuda daha istikrarlı olmalarını umuyorum ifadelerini kullandı.                                                                                                                                       S.SIDDIKA BAYLAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —