Tarih: 02.03.2022 20:13

AK Parti Danışma Meclisi toplandı

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kapaktepe ile Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in de katıldığı toplantıda yerel ve genel konular tüm yönleriyle ele alındı. Başkan Atila Aydıner’in hayata geçirdiği ve planladığı tüm projelerini sunum eşliğinde anlattığı toplantıda, 2023’te yapılacak genel seçimin önemine vurgu yapıldı.

 

AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığı’nın çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Belediye Kültür Salonu’nda İlçe Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştiren AK Parti İlçe Başkanlığı, yerel ve genel konuları tüm yönleriyle masaya yatırdı.  Toplantıya katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de bugüne kadar hayata geçirdiği yüzlerce projeyi ve ileriye dönük planladığı projelerini sunum eşliğinde bir bir anlattı. AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı’nın ev sahipliği yaptığı ve 2023’te yapılacak genel seçimin önemine vurgu yapıldığı toplantıya AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile yardımcıları Ahmet Kaan, Dr. M. Ejder Batur, AK Parti İstanbul Milletvekili Canan Kalsın, Belediye Başkanı Atila Aydıner, meclis üyeleri, STK temsilcileri ile çok sayıda teşkilat mensubu ve vatandaşlar katıldı.

 

BAŞKAN AYDINER’DEN İBB YÖNETİMİNE ÇAĞRI

Toplantıda önemli bir konuya dikkat çeken Başkan Atila Aydıner, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) yeni yönetimi Bayrampaşa’daki projeleri durma noktasına getirdi. Bu durum bizlerin elini kolunu bağlıyor ve bizi zor durumda bırakıyor. Halkımız ve ilçemiz için projelerin bir an önce tamamlanması gerekiyor” dedi.

 

Hatıra fotoğrafı çekimi ile tamamlanan toplantının sonunda, Başkan Ersin Saçlı tarafından İl Başkanı Kabaktepe’ye Bosna-Hersek simgeli hediye takdim edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —