Tarih: 01.02.2022 14:59

Akparti Bayramaşa Sahada

Facebook Twitter Linked-in

               İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı,İl Yönetim kurulu Üyesi ve ilçe sorumlusu  Ömer Karahan,İlçe Başkanı Ersin SAÇLI ve Belediye Başkanı Atila AYDINER'in katılımı  ile Yenidoğan Mah Vatan Camii Derneği Ziyareti sonrasında Yenidoğan Mahallesi Çevreyolu caddesinde Esnaf Ziyareti yapılarak esnafın sorunları dinlendi.  Yenidoğan mahallesinde ev ziyaretleri gerçekleştirildi. 

İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Belediye Başkanı Atila AYDINER, İlçe Başkanı Ersin SAÇLI, Kadın Kolları Gençlik kollları katılımı İle Muradiye Camii Derneği ve Muratpaşa Mahalle Muhtarımızın ziyaretiyle sonrasında Muratpaşa Mahallesi Esnafı gezilerek Esnafın sorunları dinlenıldi.

Mahallede bulunan Özel bireylerinin ziyareti,Taziye ziyaretleri gerçekleştirildi.

İlçe Başkanı Ersin SAÇLI'nın katılımı ile  Bayrampaşa Trabzon Düzköy derneği ziyaret  Gerçekleşti.

İstanbul Milletvekili Şirin Ünal,İlçe Başkanı Ersin SAÇLI'nın katılımı ile  (SAYDER) Sinop Ayancık ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğini ziyaret ederek istişarede Bulunuldu

İlçe Başkanı Ersin SAÇLI Semtin güzide takımlarından Kartaltepe Spor'u erkek basketbol takımının Ümit Erkek A kategorisinde Ünsped takımı ile yaptığı lig maçını izleyerek sporculara trübünden destek verıldi.

Pazar günü Gençlik Kolları tarafından İlçe Gençlik Kolu Başkanı Göktuğ ALYAKUT  liderliğinde 11 mahallede İmza: Bir Genç  sloganıyla açılan standlarda gençlerle bir araya gelındi. Bu çalışma sonrasında 245 genç kardeşimiz Ak Partimize üye olarak ailemize katıldı.

Kadın Kolları 11 mahallede Ev ziyaretleri devam etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —