Tarih: 18.10.2018 04:30

Bosnalı Öğrenciler, İstanbul Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek'i Makamında Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Eyüpsultan İlçesi Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ile "Kardeş Okul" olan,  Mesa Selimovic Okulu öğrencileri, ilk olarak İstanbul Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek`i makamında ziyaret ederek, burada kendilerini tanıtıp, Türkçe şarkılar söyledi.

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Eyüpsultan İlçesi Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Fikret Alemdar ve Zenica Mesa Selimovic Okulu Müdürü Amır Zukic, sosyal ve kültürel açıdan uygulanan projenin, öğrencilerin eğitimleri ve yaşamlarına çok olumlu yansımaları olduğunu söyledi.

BOSNA`YA SELAM

Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Bosnalı kardeşlerimizi ve çocuklarımızı ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Okulların yanında, Bosna bizim kardeş ülkemiz. Sizlerin aracılığı ile Bosna-Hersek`deki tüm kardeşlerime selam ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Bosnalı öğrencilerin Türkçe şarkılar söylediği ziyarette, öğrenciler ile yakından ilgilenerek, onlara çeşitli hediyeler veren Kaymakam Dölek, öğrencilerin söylediği Türkçe şarkılar ve ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Ziyarette Bosna-Hersek`ten gelen öğretmenler Dizdar Dzevahira, Secibovic Berina, Razic Amer, Becic Majda ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hilal Türker de hazır bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —