T.C. EYÜPSULTAN KAYMAKAMLIĞI

İstanbul Eyüpsultan Kaymakam Dölek: Cumhuriyet, Bağlılığımızın ve Kardeşliğimizin Adıdır

SPOR 30.10.2018 17:53:17 0
T.C.  EYÜPSULTAN KAYMAKAMLIĞI

İstanbul Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak "Cumhuriyetimizin 95. yıl dönümünü milletçe büyük bir gururla kutlamanın coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz" dedi.

Cumhuriyetin sadece bir yönetim şekli olmayıp, aynı zamanda birlik ve beraberlik içerisinde hareket edildiğinde, her zorluğun üstesinden geleceğin adı olduğunu vurgulayan Kaymakam Dölek, mesajında şunları söyledi;

"Cumhuriyet, milli ve manevi değerlerimize bağlı olarak, bağlılığımızın ve kardeşliğimizin adıdır.

Ecdadımızın tüm imkânsızlık ve çaresizlikleri aşarak, bizlere kazandırdığı Cumhuriyetimizin gelişmesi, kalkınması ve muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarması konusunda, millet olarak üzerimize düşen görev ve sorumluluğun bilinci, azmi ve gayreti içinde olmalıyız.

Atalarımızın büyük cefa ve çileler çekerek, kurmuş olduğu ülkemizi, yarınlarımızın umudu olan gençlerimizin, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi koruyarak,  bu günlerden daha da ileriye taşıyacak olmasından asla şüphemiz yoktur.

Şanlı tarihimizin yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Harbi Kahramanlarımızı, ebediyete intikal eden devlet adamlarımızı, dökülen kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan kılan Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, Kahraman Gazilerimize en derin şükranlarımı arz ediyor, milletimizin ve Eyüpsultan İlçemizdeki tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı`nı en içten dileklerimle kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum."