Tarih: 23.01.2019 01:20

Deniz Köken: ?Şehrin ve İnsanın İnşasını Birlikte Gerçekleştireceğiz?

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Eyüpsultan Silahtarağa Mahallesi´nde bulunan Ordu ili Hasancık ve Çevre Mahalleleri Derneği´ni ziyaret etti. Köken burada, dernek üyeleriyle sohbet ederken, onların taleplerini ve sorunlarını dinledi.

Köken, dernek ziyaretinin ardından mahalle esnafını dolaştı. Bir esnaf lokantasında oturarak vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu  üyelerinin de katıldığı ziyarette, Köken, projeleri hakkkında bilgiler verdi. Vatandaşların sorunlarını STK´larla işbirliği yaparak çözeceklerini dile getiren Köken, gönül belediyeciliği vurgusu yaptı.

?EYÜPSULTAN İSTANBUL´UN BAŞKENTİDİR?/resimler/2019-1/23/0125075059054.jpg

?Bu başlangıcımız olsun. Bundan sonra hep birlikte tekrar bir arada olalım? diyen AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken şöyle konuştu: ?10 yıl burada Belediye Başkan Yardımcısı olarak hizmet ettikten sonra Antalya, Erzurum ve Gaziantep´i dolaşıp oralarda da hizmet verdik. Cumhurbaşkanımızın talebi ve tavsiyesi ile oralara gittik. Burada yaptığımız hizmetleri oralara taşıdık. Kendi memleketimize tekrar geri döndük. Ordu´da doğduk. İstanbul´da yeşerdik. Dal verdik. Budak verdik. İstanbul önemli bir şehir. İstanbul´u dünya şehri kabul ederseniz Eyüpsultan onun baş şehridir. İstanbul koca bir ülke ise, Avrupa´da İstanbul nüfusu kadar kalabalık çok az ülke var. Eyüpsultan bu yüzden çok önemlidir. İstanbul´un başkentidir. Eyüpsultan için önemli işler yapılması gerekmektedir. Önce Allaha sonra sizlere güvenerek bu işlere talip olduk. Bu şehre hizmet vermek için kim ne katkı koyarsa karşılığını alır. Biz sizlere inanıyoruz. Sizler de bize inanın.?

 

?GÖNÜLLERE DE YOLLAR DÖŞEMEK LAZIM?

Bundan sonra slogan belediyeciliği değil icraat belediyeciliği yapacaklarını dile getiren AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken sözlerini şöyle sürdürdü: ? Şimdiye kadarki uygulamalarımızda neleri yaptık. Neleri eksik yaptık. Nerede yanlış yaptık. Bunların hepsini düzeltelim ve bu şehirde bir inşa faaliyeti gerçekleştirelim.Şehrin inşasını ve insanın inşasını birlikte gerçekleştirelim. Sadece şehirlere yollar döşemekle bu işler olmuyor. Gönüllere de yollar döşemek lazım. Cumhurbaşkanımızın her zaman işaret ettiği uygulamalardan biri bu. Gençlerle ilgili projelerimiz var. Yakın bir zamanda projeler lansmanı gerçekleştireceğiz. Sizlerle projelerimizi ayrıntılı bir şekilde paylaşacağız.?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —