Tarih: 23.01.2019 15:00

Son dakika: Mustafa Sarıgül CHP´den istifa etti

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart´taki yerel seçimlerde Şişli Belediye Başkanlığı için adaylığı adı geçen Mustafa Sarıgül´ün CHP´den bugün istifa etti. Sarıgül yaptığı yazılı açıklamada, ?Yıllarımı verdiğim, içinde olmaktan onur duyduğum ve hep duyacağım Cumhuriyet Halk Partisi´nden üzülerek istifa ediyorum? dedi. 

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP´den istifa ettiğini açıkladı. Yazılı açıklama yapan Sarıgül, 31 Mart´taki yerel seçimlerde aday olacağını da vurguladı.

Sarıgül yaptığı açıklamada, "Yıllardır gece gündüz çalışmaktan yorulmayan ben, dört yıldır gece gündüz Şişli´de yerel seçimlere hazırlanan ben, seçimlere sadece ve sadece iki ay kalmasına rağmen yaşadığımız belirsizlikten, beklemekten ve bekletilmekten yoruldum!" ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlerin yaklaştığı ve CHP´nin aday belirleyemediğini vurgulayan Sarıgül, "Hepimiz biliyoruz ki ülkemiz için hayati önem taşıyan önümüzdeki yerel seçimler 2 ay sonra yapılacak. Neredeyse yarın! Ama Cumhuriyet Halk Partisi olarak adaylarımızı bile bir türlü belirleyemedik. Oysa yerel seçimler hayati önem taşır" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —