CHP EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANLIĞINA SALDIRI YARALILAR VAR:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eyüpsultan İlçe binası önüne gelen kimliği belirsiz bir grup, yönetim toplantısından çıkan partililere saldırdı. İki grup arasında çıkan kavgada, İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, yönetici Nuri Telek ve Belediye Meclis Üyesi Ali Ha

30.01.2019 01:16:02 0
CHP EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANLIĞINA SALDIRI YARALILAR VAR:

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eyüpsultan İlçe binası önüne gelen kimliği belirsiz bir grup, yönetim toplantısından çıkan partililere saldırdı. İki grup arasında çıkan kavgada, İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, yönetici Nuri Telek ve Belediye Meclis Üyesi Ali Haydar İşkar´a yaralandı.

Saldırının, Belediye Başkan Adayı yapılmayan bir aday adayının taraftarları tarafından gerçekleştirildiği tahmin edilirken, polis, saldırıyı düzenleyenlerin yakalanması için geniş kapsamlı bir araştırma yapıyor.

Saldırıda darp edilen İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, yönetici /resimler/2019-1/30/0128365339831.jpgNuri Telek ve Belediye Meclis Üyesi Ali Haydar İşkar´a İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Olayın hemen sonrasında, İlçe merkezine gelen CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, saldırı ile ilgili olarak, "Kimliği belirsiz kişiler tarafından gerçekleştirilen saldırıda, ilçe başkanımız ve yöneticilerimiz kaba kuvvetle darp edilmişler. Olayın kimler tarafından yapıldığını ve ne olduğunu aydınlatmak kolluk kuvvetlerimizin görevidir. Saldırıya maruz kalan arkadaşlarımızın hayati tehlikesi yok. Vücutlarının belirli bölgelerinde yaralanmalar var. Olayda, silah kullanıldığı yönünde bir bilgi yok" dedi.