İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği Şehitler İçin Mevlid Okuttu?

İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği Bayrampaşa Merkez Camisinde Çeşitli operasyonlarda Şehit olan Askerlerimiz ve Polislerimiz için Mevlid-i Şerif okuttu. Namaz çıkışında lokum dağıtan dernek yöneticileri daha sonrasında Bayrampaşa´da araçlarla konv

29.06.2019 02:11:39 0
İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği Şehitler İçin Mevlid Okuttu?

Programa ;Dernek Yönetimi , Bayrampaşa Meclis Üyesi Tarık Buğra Özgecan (İyi Kalpler Derneği Başkan Yardımcısı) , Bayrampaşa Ülkü Ocakları , Big Family Garage (Büyük Aile Garajı) , Hüseyin UZER , Fatih BAYRAKTAR , Ahmet AVCI , Selami EYÜPOĞULLARI , Eren EYÜPOĞULLARI , Oyuncu Ahmet DURSUN , Sanatçı Hüseyin TATLI , Bayrampaşa Tv ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dernek Başkanı Adem DİŞÇİ yaptığı açıklamada ;/resimler/2019-6/29/0215467776094.jpg
Son zamanlarda gerçekleştirilen operasyonlardan üzülerek Şehit Haberleri alıyoruz ; Vatanı , Bayrağı , Milleti için Şehit olan Kahraman Askerlerimize , Polislerimize ve Görevde bulunan güvenlik güçlerimize Mevlid-i Şerif okuttuk. Aziz Vatanımızın Kahraman Askerlerine ve Polislerine olan görevimizi tüm ekibimizle birlikte yerine getirdik. Rabbim Ülkemizin Milletimizin bütünlüğünü , birliğini bozmasın ve Güvenlik Güçlerimize  mutlak zafer nasip etsin inşallah..Bugün burada kuran okuyan hocalarımıza bize destek olan Bayrampaşa Ülkü Ocaklarına , Big Family Garage Ailesine , Ahmet AVCI´ya ve Zambak Şekerlemeye  ayrıca teşekkür ederim ifadelerini kullandı?