Kur´an-ı Kerim ve Değerler Eğitimi Alan Öğrenciler Yeteneklerini Sergiledi

Gaziosmanpaşa Belediyesi Bilgi Evleri bünyesinde düzenlenen kurslarda Kur´an-ı Kerim ve değerler eğitimi alan öğrenciler, yaz boyunca öğrendiklerini düzenlenen etkinlikte sergiledi.

7.08.2019 22:01:13 0
Kur´an-ı Kerim ve Değerler Eğitimi Alan Öğrenciler Yeteneklerini Sergiledi

Gaziosmanpaşa Belediyesi, çocukların verimli bir tatil dönemi geçirmelerini sağlamak için bilgi evlerinde Kur´an-ı Kerim, Dinimi Öğreniyorum, Değerler Eğitimi, Siyer (Hz. Muhammed´in Hayatı), İlmihal ve Sahabelerin Hayatı konularında eğitimler verdi. Öğrenciler, yaz dönemi boyunca eğitimlerden öğrendiklerini düzenlenen etkinlikte sergiledi./resimler/2019-8/7/2203577536500.jpg

Ailelerin de katıldığı program, öğrencilerin Kur´an tilaveti ile başladı. Çocuklar, gerçekleştirdikleri hadis sunumu, şiir dinletisi ve tiyatro gösterileriyle ailelerine duygu dolu anlar yaşattı. Programın ardından yaz kurslarında eğitimlerini başarıyla tamamlayarak Kuran´a geçen öğrenciler ile Kuran´ı hatmeden öğrencilere belgeleri takdim edildi.

Çocukların dini bilgilerinin artırılması ve Kur´an-ı Kerim´i okuma becerilerin geliştirilmesini amaçlayan kurslar, yeni eğitim döneminde de bilgi evlerinde verilmeye devam edecek.