BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ´NDEN STAJYERLERE ?SIFIR ATIK´ EĞİTİMİ

Geri dönüşümün en etkili ve en doğru yapıldığı Bayrampaşa´da ?sıfır atık´ eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Bayrampaşa Belediyesi, son olarak 2019-2020 dönemi stajyerlerine sıfır atık temalı geri dönüşüm eğitimi verdi.

20.09.2019 14:30:55 0
BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ´NDEN STAJYERLERE ?SIFIR ATIK´ EĞİTİMİ

Bayrampaşa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın eşi Emine Erdoğan´ın himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen, ?Sıfır Atık´ projesi kapsamında ilçedeki sıfır atık temalı geri dönüşüm eğitimlerine devam ediyor.

Bu kapsamda son olarak, on ay süresince Bayrampaşa Belediyesi´nde görevli yaklaşık 100 stajyer öğrenciye Belediye Kültür Salonu´nda sıfır atık eğitimi verildi. Eğitimde, kaynakların daha verimli kullanılması, geri dönüşebilen atıklar ile atık oluşumunun azaltılması ve atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması gerektiği sunum eşliğinde detaylarıyla anlatıldı./resimler/2019-9/20/1433400549911.jpg

Öğrencilerin çevre konusunda duyarlılıklarını geliştirerek sıfır atık projesine destek olmaları amacıyla verilen eğitimde ayrıca sıfır atık entegre sistemi hakkında da bilgiler verildi.