MİLLİ KARATECİLERDEN MEHMETÇİĞE SELAM

Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü sporcuları Şule Azra Akbulut, Zehra Kaya ve Damla Su Türemen´den oluşan Kız Kata Milli Takımımız, Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Dünya Karate Şampiyonası´nda dünya 3´üncüsü olarak göğsümüzü kabarttı.

3.11.2019 13:19:47 0
MİLLİ KARATECİLERDEN MEHMETÇİĞE SELAM

Karatede sezonun en önemli organizasyonu Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Dünya Karate Şampiyonası Şili´nin başkenti Santiago´da düzenlendi. 95 ülkeden 1.557 sporcunun mücadele ettiği organizasyonda 4 altın, 6 gümüş ve 5 bronz olmak üzere toplam 15 madalya ile rekor kıran Milli Takım, tarihinin en iyi derecesini elde etti. Ay-yıldızlı ekip, genel sıralamada şampiyonayı Mısır´ın ardından ikinci olarak bitirirken Gaziosmanpaşalı milli sporcular başarılarıyla ülkemize gurur yaşattı.

MİLLİ KARATECİLERDEN MEHMETÇİĞE SELAM/resimler/2019-11/3/1322579729551.jpg

Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü sporcuları Şule Azra Akbulut, Zehra Kaya ve Damla Su Türemen´den oluşan Kız Kata Milli Takımımız üçüncülük maçında Rusya´yı mağlup ederek bronz madalya kazandı. Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü sporcuları Burak Arslan, Emin Aksoy ve Sabri Doğan Başer´den kurulu Erkek Kata Milli Takımımız ise dünya beşincisi oldu. Şampiyonadan rekorla dönen milli karateciler organizasyon sonunda asker selamıyla, Barış Pınarı Harekatını sürdüren Mehmetçiğe destek verdi.