Tarih: 08.12.2019 16:39

CHP BAYRAMPAŞA KONGRESİNDE ADAYLIK AÇIKLAMASI

Facebook Twitter Linked-in

Cumartesi günü Chp Bayrampaşa İlçe Mekezi´nde örgüt üyeleri ile birlikte düzenlediği basın açıklamasında İlçe Başkanlığına adaylığını duyurdu.

 

İbrahim Kahraman Kimdir?

1958 İstanbul doğumlu olan İbrahim Kahraman, ilk ve orta okulu Bayrampaşa´da okudu. Yıldız Teknik Üniversitesi´den Makina Mühendisi olarak mezun olan İbrahim Kahraman, 1994 yılında İbb´deki Makina Mühendisi görevinden devlet memuru olarak emekli oldu. 1995 yılında aktif siyasi hayatına Demokratik Sol Parti´de İlçe Başkanı olarak başladı.

 

Çalışma hayatı ve üniversite yıllarında çeşitli sendikal faliyetlerde de bulunmuş olan Kahraman, 2017 yılında Remzi Albayrak´ın Chp İlçe Başkanlığı´nda İlçe Sekreteri olarak görev yaptı. Remzi Albayrak´ın 2019 Yerel Seçimleri´nde Belediye Başkan Adayı olmasının ardından Chp İlçe Başkanı olan Kahraman halen İlçe Başkanı olarak görevini sürdürmekte.

 

Yaklaşan Chp Bayrampaşa İlçe Kongresinde de aday olduğunu açıklayan İbrahim Kahraman Chp İlçe merkezinde düzenlediği basın toplantısında örgüt üyeleri ile birlikte adaylığını resmen ilan etmiş oldu.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —