Tarih: 22.02.2020 21:05

ENGELLİLERİN DOĞUM GÜNÜ SEVİNCİ

Facebook Twitter Linked-in

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi´ni ziyaret etti. Burada eğitim gören engelli gençlerin doğum günlerini kutlayan Başkan Aydıner, ?Engelli kardeşlerimizin eğitim aldığı, sosyal aktivitelerde bulunduğu ve keyifle vakit geçirdiği Bayrampaşa Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi´miz önemli bir ihtiyaca cevap veriyor. Burada sevgi paylaşılıyor ve paylaşıldıkça da büyüyor.? dedi.

/resimler/2020-2/22/2112082417098.jpgYATAĞA BAĞIMLI GENCE MORAL VERDİLER
Öte yandan, Başkan Aydıner ve Kaymakam Dr. Soner Şenel, Bayrampaşa Belediyesi Fizik Tedavi Merkezi´nin destek verdiği yatağa bağımlı engelli genç Fatih Cengiz´i evinde ziyaret etti. Pasta keserek Fatih Cengiz´in doğum gününü kutlayan Aydıner ve Şenel, Fatih´e moral verdiler.

15 KİŞİLİK EKİP HİZMET VERİYOR
Engelli bireylerin eğitim aldığı ve sosyal aktivitelerde bulunduğu Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi´nde toplam 15 kişilik bir ekip ile 13 yaş üstündeki engellilere hizmet veriliyor. 2 katlı merkezde idari odaların yanında 2 etkinlik sınıfı, 2 dinlenme odası, birer tane de sosyal servis ve bireysel görüşme odası yer alıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —