Göktürk Karakolu Tamam, Sıra Alibeyköy´de

Eyüpsultan Belediyesi, ilçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Eyüpsultanlıların güvenliği ve huzuru için Göktürk Mahallesi´ne yeni karakol binası inşa edildi.

24.10.2020 00:06:21 0
Göktürk Karakolu Tamam, Sıra Alibeyköy´de

/resimler/2020-10/24/0009162320480.jpgGÖKTÜRK KARAKOL BİNASI TAMAMLANDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 26 Şubat 2019 tarihinde Göktürk´te ve Alibeyköy´de yeni karakol binası yapılacağı sözünü vermişti. Kısa bir aradan sonra çalışmalara başlandı ve Göktürk Karakol binası tamamlandı.

"GÖKTÜRK´TEN SONRA SIRA ALİBEYKÖY´DE"

Göktürk karakol binasının son düzenlemelerini yerinde inceleyen Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Göktürk´ten sonra sırada Alibeyköy´ün olduğunu söyleyerek şunları söyledi: "Seçim öncesi Sayın İçişleri Bakanımız halkımızın huzurunda söz vermişti. Bir Alibeyköy´ün üs bölgesinde, bir de Göktürk´te karakol binası yapılacaktı. Göktürk yapıldı bitti. Alibeyköy´dekinin mülkiyet sorununu çözdüğümüzde inşallah oraya da başlayacağız. Göktürk´ümüze hayırlı olsun."

İLKOKULLA İLGİLİ MÜJDE YAKINDA

Göktürk karakol binasından sonra bölgede incelemelerde bulunan Başkan Deniz Köken, semte yeni ilkokul yapımıyla ilgili çalışmalara yakında başlanacağı müjdesini verdi.