Tarih: 20.02.2018 12:00

Alt İşveren Çalışanlarımızın Dikkatine

Facebook Twitter Linked-in

696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına veya Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine İlişkin 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 23 ve Geçici 24 ncü maddelerinin Uygulanmasına Dair Usul ve Esasları gereğince Belediyemiz İktisadi Teşekkülü bünyesinde işçi statüsünde istihdam edilmek üzere başvuruda bulunan alt işveren çalışanlarımızın başvuruları kabul edilerek sınava katılmaya hak kazanan ve başvurusu kabul edilmeyerek sınava girmeye hak kazanamayan kişilere ait listeler aşağıda belirtilmiştir.

01 Ocak 2018 tarihli ve 30288 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Usul ve Esasların 10. Maddesinde belirtilen ?İnceleme neticesinde şartları taşıdığı ve taşımadığı tespit edilenlerin isimleri, çalıştıkları teşkilat ve/veya biriminde belirtilmesi suretiyle müracaat ettikleri birimlerce/idarece ilan (internet veya Kurumca belirlenecek şekilde) edilir ve bunlar yükleniciye bildirilir.Bu şekilde yapılan ilan tebliğ yerine geçer.Başvuru sahiplerine ayrıca tebligat yapılmaz.? Maddesi gereğince ilgili kişilere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Sınava girme hakkı elde edemeyenlerden sonuçlara itiraz edecekler ilan tarihinde itibaren 3 gün içinde (20.02.2018 ? 23.02.2018 mesai bitimine kadar) İstanbul Valiliğine iletilmek üzere Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne başvurabilirler.

Sınava katılmaya hak kazanan adaylar ile hak kazanamayan adaylara ilanen duyurulur.

Başvurusu kabul edilerek sınava katılmaya hak kazanan kişiler listesi için lütfen

Başvurusu kabul edilmeyerek sınava katılmaya hak kazanamayan kişiler listesi için lütfen

Başvurusu kabul edilenlerin sınav tarihi daha sonra internet sayfamızdan duyurulacaktır.


Kaynak: Beyoglu Belediyesi


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —