Tarih: 29.05.2024 12:40

Artık İnsanlık Yakılıyor…”

Facebook Twitter Linked-in

İnsanlıktan nasibini almamış terörist israil’in, tüm dünyanın gözü önünde aylardır devam eden katliamlarına sessiz kalan hükümete, harekete geçme çağrısında bulunan Bektaş; “AKP hükümetine insanlık namına sesleniyoruz, elinizdeki gücü ne zaman kullanmayı düşünüyorsunuz.? Bu insanlık dışı olaylara müdahale etmeniz için bir seçim kaybı daha mı yaşamanız gerekiyor.?

Malum yerel seçimleri kaybedince, birdenbire aklınıza İsrail ile yaptığınız ticaret geldi de yasaklama kararı aldınız. Saadet partisi milletvekilleri saldırılar başladığından beri ticaret yapmamanız hususunda defalarca sizleri ikaz etmesine rağmen inkâr ettiniz, sessiz kaldınız, tepki göstermediniz.

Merhum Hasan Bitmez vekilimiz size gerçekleri haykırırken, kürsüde şehit oldu. Buna rağmen gerçeklere kulak tıkadınız, çünkü vicdanlarınız körelmişti. Hatta bazı arkadaşlarınız israil ile ticareti savundu.

Ta ki 31 Mart seçimlerinden bir tokat yiyinceye kadar. İktidarınızın, saltanatınızın, ikbalinizin sonu geleceği korkusuyla kâğıt üzerinde kalsa da ticareti yasakladınız.

“Koltuklarımızı kaybederiz” diye korkmayın; Çünkü Erbakan Hocamız her zaman şunu söylerdi: ‘AKP’yi işbaşında tutmak, siyonizmin 20. Haçlı seferi hedefine ulaşması için ana vazifesidir’




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —