Tarih: 10.11.2023 17:59

ATATÜRK, BAYRAMPAŞA'DA TÖRENLE ANILDI

Facebook Twitter Linked-in

Törene Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in yanı sıra ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yıl dönümünde, tüm Türkiye’de olduğu gibi, Bayrampaşa’da da düzenlenen törenle anıldı. Tören, Atatürk Parkı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı, ardından saat dokuzu beş geçe çalan sirenlerle birlikte saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Garnizon Komutanı Muhabere Albay Murat Çelen, Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürü Ömer Erhan Konanç, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur, siyasi partilerin Bayrampaşa ilçe başkanları, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, belediye ve kaymakamlık birim müdürleri, mahalle muhtarları, gaziler ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Çelenk sunma törenin ardından Bayrampaşa Anadolu Lisesi’nde de Atatürk’ü anma programı düzenlendi. Buradaki programda lise öğrencileri Atatürk’ün sevdiği türküleri seslendirdi ve şiirler okudu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —