Tarih: 19.09.2021 02:28

Avcıoğlu’ndan Kurşun Gibi Sözler

Facebook Twitter Linked-in

‘’ Bu savaş Kürtlerin savaşı değil..’’
Şırnaklı İş insanı Abdurrahim Avcıoğlu Facebook hesabında yaptığı paylaşımda, Kürt halkının HDP ve PKK’dan hesap soracağını söyledi. 
Abdurrahim Avcıoğlu, ‘’ben bir Kürt olarak diyorum ki PKK eşittir HDP PKK, Kürt değildir Ermenidir.Kandırılmış,aldatılmış,kişiliksizleştiririlmiş ve kardeşlerine düşman edilmeye çalışılan bir halkın hesabının sorulması vardır. Kürt halkı artık PKK’ya hesap sorma psikolojisinin eşiğine gelmiştir.Bu savaş Kürtlerin savaşı değil Emperyalist  ABD ve işbirlikçilerinin iSLAM (Anadolu) dünyasını bölme (Hilal-Haçlı) savaşıdır,bu savaşı da kazanamazsınız. Kürtlere zarar vermekten başka hiç bir işe yaramıyorsunuz’’dedi.


‘’Kılıçdaroğlu, İngiltere istihbarat birimi ile CIA ajanlarıyla bilgi paylaşımı yapacak’’
 Abdurrahim Avcıoğlu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ajanlık yaptığını söyleyerek paylaşımına şöyle devam etti.’’CHP lideri Kemal kılıçdaroğlu İngiltere’ye gidiyor, bu vatanımızın milletimizin ne kadar büyük bir tehlike altında olduğunun kanıtıdır. CHP lideri Kılıçdaroğlu, İngiltere istihbarat birimi ile CIA ajanlarıyla bilgi paylaşımı yapacak! Ülkemiz çok büyük tehdit altındadır. Aldıkları Türkiye için devreye sokacaklar.’’


Avcıoğlı paylaşımının devamı ise şöyle;
KAFİRLERİN, GAVURLARIN KÖPEKLERİ FETÖ, PKK, PYD, YPG, DEAŞ,DHKP-C...
Haçlılara ve Siyonistlere hizmet etmeleri için kuruldular. Efendileri bu şerefsiz, hainleri Türklere, Kürtlere ve Müslümanlara düşmanlık yapsınlar diye bir araya getirdiler. Bu namussuzlar da efendilerine hizmetkarlık yapıyorlar.
Dolayısı ile efendileri tarafından korunuyorlar ve kollanıyorlar. Avrupa, Amerika ve Batı denilen Haçlı, Siyonist ittifakı, bu hainlere, silah ve mühimmat veriyor. Taktik ve strateji öğretiyor. Batı, aslında bu kiralık katiller ile Türkiye Cumhuriyeti'ne savaş açmış, bizimle savaşıyor... Bu nedenle de bu hain, şerefsizlere sahip çıkıyor. - 15 Şubat 1999  Abdullah Öcalan Türkiye’ye getirildi. - 22 Mart 1999 Fethullah Gülen ABD’ye gitti . - 26 Mart 1999 Pınarhisar cezaevine girdi.

‘’ Yani ilk darbe girişimi 'Gezi' ile başladı’’
Abdurrahim Avcıoğlu,oyuncu Mehmet Ali Alabora’nın 'Hâlâ anlamadın mı mesele ağaç değil' sözlerinin, ihtilalin ayak sesleri olduğunu ifade etti.
Avcıoğlu; CHP'nin başı bay Kemal, o zamanlar Erdoğan için demediğini bırakmamıştı.
Hatta Reis için 'Kaçacak' ve 'Yargılanacak' deyip durmuştu.
Şimdi istediği kadar 17-25'in 'rüşvet operasyonu' olduğunu söylesin.
Bal gibi darbe girişimiydi o.
Firari savcılar Celal Kara ile Zekeriya Öz ve polis müdürü Yakup Saygılı gibi şerefsizlerin hazırladıkları fezleke ortada.
Adamlar Erdoğan'ı görevden alıp yargılayacaklardı.
Aslında FETO ve CIA 2013'ün Mayıs'ında Erdoğan'ı indirmeyi kafaya koymuştu.
Yani ilk darbe girişimi 'Gezi' ile başladı.
Mehmet Ali Alabora'nın 'Hâlâ anlamadın mı mesele ağaç değil' sözleri de ihtilâlin ayak sesiydi..? dedi.

Ne mutlu Kürt doğdum 
Ne mutlu müslüman oldum 
Ne mutlu Türküm diyen 
ABDURRAHİM AVCİOĞLU ŞIRNAK CİZRE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —