Tarih: 23.02.2024 02:15

BAŞKAN YILDIRIM DOĞU VE GÜNEYDOĞU KOMİSYONUNA KATILDI

Facebook Twitter Linked-in

Ümraniye Tantavi Sosyal Tesisi’nde düzenlenen toplantı programına Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya da katıldı.

Komisyon toplantısında konuşan Başkan Yıldırım, “Doğu ve güneydoğunun güzide insanlarıyla bir araya geldik. Programımıza teşriflerinizden dolayı her birinize teşekkür ediyorum” dedi. Kentsel dönüşüm ve depremin İstanbul’daki önemine dikkat çeken Başkan Yıldırım, “Biliyorsunuz ki ülkemiz çok ciddi bir deprem felaketi atlattı. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yaralarımız sarılmaya başlandı. İnşallah en kısa zamanda oradaki kardeşlerimiz evlerine kavuşacaklar” dedi.

Yarısı bizden kampanyasının önemine de değinen Başkan Yıldırım, “Kampanyaları da yaparsa AK Parti yapar; yaparsa her alanda kendini kanıtlamış Murat Kurum yapar. Bizim çalışmaktan başka gayemiz yok” dedi. Ümraniye’deki hizmetler ve sosyal belediyecilikten bahseden Yıldırım, “Hizmetlerimiz inşallah hem Ümraniye’de hem de İstanbul’da Murat Kurum Başkanımızla birlikte artarak devam edecek” dedi.


İstanbul,Ümraniye Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —