Tarih: 24.02.2024 20:09

BAŞKAN YILDIRIM ELAZIĞLILAR DERNEĞİ’NDE KONUŞTU: “BİZ BU MİLLETİN HİZMETKÂRIYIZ”

Facebook Twitter Linked-in

Elazığ Karakoçan Kocadayı Köyü Derneği’nde düzenlenen kahvaltı programına Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; AK Parti İstanbul Milletvekili Azmi Ekinci, Elazığ Dernek Başkanı Mürsel Özay ve dernek üyeleri katıldı.

Kahvaltı programında bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, ilçedeki hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğini söyleyerek, “İşinizi gücünüzü bırakıp, bizlerle beraber olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Yıldırım; “Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin senkronize olması lazım”

Önemli bir seçim süreceğine girildiğinin altını çizen Başkan Yıldırım, “Kiptaş’ta görev yaptığım 19.5 yıl boyunca, çok güzel hizmetler yaptık. Ancak şu an İBB’nin geldiği son durum ortada. Bu sebeple İstanbul’u muradına erdirmemiz lazım. Dün metroya bindim ve çok üzüldüm. Bir metronun temizliğini, yürüyen merdivenlerinin bakımını bile yapamıyorlar. Duvarların kenarındaki çiçekleri bile kaldırdılar. Çiçeklere bile bakamadılar. Özellikle ulaşımla ilgili de büyük sıkıntılar var. Çocuklar en fazla otobüsleri kullanırken sorun yaşıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin senkronize olması gerekiyor. Yoksa İstanbul’da hizmet eksik kalır” dedi.

Ümraniye’de yapılan sosyal hizmetlere de değinen Yıldırım, “Yaşlılarımızın, gençlerimizin ve çocuklarımızın her zaman yanındayız. Artık bu hizmetleri daha da taçlandırmalıyız. Biz bu milletin hizmetkârıyız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.


İstanbul,Ümraniye Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —