Tarih: 16.03.2024 23:03

BAŞKAN BÜLENT KARA’DAN DERMİRCİ MAHALLE’DE ESNAF ZİYARETİ

Facebook Twitter Linked-in

. Yoğun mesaisine akşam saatlerinde gerçekleştirdiği vatandaş ve esnaf buluşmalarını da ekleyen Başkan KARA ,Tirebolu Demirci Mahelle'sinde Devam etti “ İYİ Parti Tirebolu Belediye Başkan Adayı şu İfadeleri Kullandı. Yaptığımız ziyaret’ler neticesinde  gittiğimiz her yerde vatandaşların güler yüzü ile karşılaşmanın huzurunu yaşıyoruz.” dedi.

                TİREBOLU BİZİ SEVDİ BİZ  TİREBOLUYU

yoğun iş temposunun ardından Demirci mahalle’sini ziyaret eden Başkan Bülent KARA , vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Mahalle sakinlerinin hal ve hatırını sorup, sıkıntılarını dinleyen Başkan KARA, esnafların işletmelerini ziyaret edip, bol ve bereketli kazançlar diledi. İkram edilen çaylar eşliğinde gerçekleşen sohbette 2024 seçim  çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan, vatandaşların sorunlarını bire bir Dinle’meye çalıştıklarının altını çizerek, “Her fırsatta farklı mahallelerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinlemeye özen gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın yapılan ziyaretler’imizden memnuniyetini gördükçe bizler de mutlu oluyoruz ve ziyaretlrimizi i daha büyük bir şevkle yapıyoruz ziyaretlerimizi  yaparken yüreğimizi, sevgimizi ve inancımızı ortaya koyuyoruz. Çalışmalarımızı en iyi şekilde ve en ince detayına kadar Not alarak ,Tirebolu’muza Değer Katacağız.” ifadelerini kullandı.

Mahalleye yapılan ziyaret’lerden duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaf ve vatandaşlar ise Tirebolu Belediye Başkan Adayı  Bülent KARA ya teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —