BAŞKAN BURHAN TAKIR İFTARINI VATANDAŞLARLA BİRLİKTE YAPTI

Tirebolu Belediye Başkanı Chp Belediye Başkan Adayı Burhan Takır , iftarını Tirebolu Belediyesi tarafından Barabut Düğün salonu’da kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte açtı.

BELEDİYELER 26.03.2024 00:38:00 0
BAŞKAN  BURHAN TAKIR İFTARINI  VATANDAŞLARLA BİRLİKTE YAPTI

Tirebolu merkezde  Barabut Düğün Salonu’nda her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar sofrası kurduklarını belirten BaşkanTAKIR , “Ramazan Boyunca vatandaşımızı iftar soframızda birlik ve beraberlik ruhuyla ağırlıyoruz.” dedi.

BAŞKAN  BURHAN  TAKIR VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI

Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır , bugün iftarını Tirebolu’da  vatandaşlarla birlikte açtı. Başkan Takır’a  Giresun Millet Vekil’i Elvan Işık GEZMİŞ Belediyesi Meclis Üyeleri Cumhuriyet  Halk Parti’si Üyeleri ve eşlik etti. Başkan  Burhan Takır iftarını yapan vatandaşlara ‘hayırlı iftarlar ve Allah kabul etsin’ dileklerini iletti. Vatandaşlarla birlikte iftarını yapan Başkan Burhan Takır’a vatandaşlar böyle bir hizmet sunduğu için teşekkür ettiler.

BAŞKAN TAKIR: TİREBOLU'LU  VATANDAŞIMIZI BİRLİK BERABERLİK RUHUYLA AĞIRLIYORUZ

Başkan Takır geleneksel hale getirilen iftar sofrasının  Tirebolu Merkezde vatandaşlarımız için iftar sofrasını kurduk. Ramazan’ın ilk gününden son gününe kadar vatandaşımızı birlik ve beraberlik ruhuyla ağırlıyoruz. Bugün de Tirebolu’da iftar yapan vatandaşlarımızla birlikte olduk, hep birlikte iftarımızı yaptık. Vatandaşlarımız için sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz. Ramazan ayı boyunca bizleri iftar sofralarımızda yalnız bırakmayan ve bu süreçte büyük fedakarlıklarla çalışan personellerimize teşekkür ediyorum.” dedi.