Tarih: 05.07.2023 20:01

Bayramı da, bayramlaşmayı da severiz

Facebook Twitter Linked-in

Bayramı da, bayramlaşmayı da severiz
Bayramı da, Bayramlaşmayı da severiz

Bahçelievler Belediyesi tarafından Kurban Bayramı’nda gerçekleştirilen geleneksel bayramlaşma etkinliğinde Bahçelievlerli komşular bir araya geldi. Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’ın da katıldığı buluşmada duygusal anlar yaşandı.

Bahçelievler Belediyesi her yıl gerçekleştirdiği geleneksel bayramlaşma etkinliğine bu yıl da devam etti. Kurban Bayramı’nın ikinci günü Nurettin Topçu Kültür Merkezi’nde yapılan bayramlaşma buluşması duygusal anlara sahne oldu. Bahçelievler’de yaşayan komşuların büyüklü küçüklü bir araya geldiği geleneksel bayramlaşmaya Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır ev sahipliği yaptı. Komşularıyla bayramlaşan Başkan Bahadır, isteyenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Komşular bir araya geldi

Bahçelievlerli komşularıyla yine bir bayram gününde daha bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dr. Hakan Bahadır “Bayramlar birlik beraberlik duygumuzun en güçlü hissedildiği, dargınların barıştığı, ailelerin birlikte olmaktan mutluluk duyduğu çok özel zamanlar. Bizler millet olarak bayramları da, bayramlaşmayı da severiz. Geleneksel bayramlaşma etkinliğimize katılan tüm komşularıma teşekkür ederim” dedi.

Bayramlaşma boyunca çeşitli ikramlar yapıldı, çocuklara hediyeler dağıtıldı. Bayramlıklarını giymiş, mutlulukları yüzlerinden okunan çocuklar güne renk kattı. Bayramlaşmada harçlıklarını, hediyelerini alan çocukların sevinçleri görülmeye değerdi.


İstanbul,Bahçelievler Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —