Tarih: 09.11.2021 01:30

BAYRAMPAŞA'DA CANBAY VE WOLKER COŞKUSU

Facebook Twitter Linked-in

Bayrampaşalı gençlere muhteşem bir gece yaşatan ikiliye, Başkan Atila Aydıner sahneye çıkarak teşekkür etti ve çiçek takdiminde bulundu.

Rap müziğin güçlü isimlerinden Canbay ve Wolker (Umut Bolat), Bayrampaşa Belediyesi’nin düzenlediği konser kapsamında Bayrampaşa Şehir Parkı’nda sahne aldı. Binlerce gencin katıldığı konserde ‘Fersah’ ve ‘Çakı’ başta olmak üzere bilinen şarkılarını seslendiren ikili büyük ilgi gördü. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, gece boyunca gençlere coşkulu anlar yaşatan ikiliye sahneye çıkarak teşekkür etti ve çiçek takdiminde bulundu.

Konseri özellikle gençler için düzenlediklerini belirten Başkan Aydıner, “Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Yıl boyunca her kesime yönelik etkinlikler ve programlar düzenliyoruz. Bu kez de gençlerimize özel bir etkinlik düzenlemek istedik. Rap müziğin güçlü isimlerinden Canbay ve Wolker (Umut Bolat) konseri ile gençlerimizin doyasıya eğlenmelerini sağladık. Etkinliğimize ilgi gösteren gençlerimize ve onlara güzel bir akşam yaşatan Canbay ve Wolker’a teşekkür ediyorum” dedi. 

Öte yandan, konsere katılan gençler arasında rap yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren gençlere ödüllerini Başkan Atila Aydıner takdim etti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —