BAYRAMPAŞA´DAN İDLİB´E 8 TIR YARDIM

Bayrampaşa Belediyesi, İnsani Yardım Vakfı (İHH) ve Mega Center İstanbul Gıda Sitesi işbirliği ile İdlib ve kırsalında bulunan sivillere 8 TIR insani yardım malzemesi gönderildi.

11.03.2020 16:24:29 0
BAYRAMPAŞA´DAN İDLİB´E 8 TIR YARDIM

Bayrampaşa Belediyesi, Mega Center İstanbul Gıda Sitesi ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) işbirliği ile son zamanlarda saldırıların hedefi haline gelen İdlib´e 8 TIR insani yardım malzemesi gönderildi. Gıda maddesi yüklü TIR´lar Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi´ndeki Mega Center´den dualarla İdlib´e uğurlandı. Konvoyda bulunan insani yardım malzemeleri bölgedeki sivillere dağıtılacak.

Uğurlama programına Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner´in yanı sıra Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Mega Center yönetimi, İHH yetkilileri, Bayrampaşa Belediye Başkanı Yardımcıları Naser Şimşek ile Yalçın Sırakaya ve hayırsever vatandaşlar katıldı.

?MAZLUMLARIN ACISINA DUYARSIZ KALAMAYIZ?
TIR´ları uğurlama töreninde konuşan Başkan Atila Aydıner, ?Mazlumların yanında olmak ve onların duasını almak mecburiyetindeyiz.  O nedenle İdlib´deki kardeşlerimizin de acısına duyarsız kalamayız. Suriye´de yaşanan insanlık dramına tüm dünya gözlerini yumsa da merhamet abidesi Türkiye Cumhuriyeti, mazlumların ve masumların yanında yer almaya devam edecektir. İdlib´deki kardeşlerimiz için gıda malzemesi yüklü 8 TIR´ı Bayrampaşa´dan dualarla uğurluyoruz. Yardım konvoyuna katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum, Allah onlardan razı olsun.? dedi.

/resimler/2020-3/11/1629275195787.jpgCORONA VİRÜSE KARŞI UYARDI
Dünya genelinde hızla yayılmaya deva eden yeni tip Corona virüse (Kovid-19) de değinen Başkan Aydıner, ?Bir süre tokalaşmaya, sarılmaya ve öpüşmeye ara verelim. Ellerimizi sık sık yıkayalım. Yaşadığımız yerleri mutlaka havalandıralım.? ifadelerini kullandı.