Tarih: 28.02.2024 20:09

ÇOCUK DOSTU OYUN SOKAĞI VE BÖLGE PARKI HİZMETE AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

Ümraniye Esenşehir Mahallesi’nde belediye tarafından 900 metrekare alana yapılan çocuk oyun sokağında; bisiklet parkuru, masa tenisi ve pratik düşünceyi artıracak çocukların eğlenirken zihinsel, sosyal ve duygusal  becerilerinin gelişmesine katkı sağlayacak oyun grupları ile yer oyunları bulunuyor. 6 bin metrekare alana sahip bölge parkında ise çok amaçlı sahalar, spor aktivite alanları, fitness alanları, bisiklet ve yürüyüş yolu yer alıyor.

Çocuklara mısır ve pamuk şeker ikramı yapılan törene, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Mete Memiş, Ümraniye İlçe Kaymakamı Abdulaziz Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım yaptığı konuşmada, “Belediyecilik AK Parti’nin işidir. 1994’ten beri bunu hep birlikte gördük. İstanbul nereden nereye geldi. 1994’te yiğit bir adam çıktı ve İstanbul’da 3-4 yılda büyük hizmetler yaptı. Sonra belediyecilik şaha kalktı. Vizyon projelerin konuşulduğu İstanbul, 2019’a kadar büyük işlere imza attı. Daha sonra hizmetsizlik sardı İstanbul’u. İnşallah İstanbul, 31 Mart’ta muradına erecek, hizmetler geri gelecek” dedi. Başkan Yıldırım, Ümraniye’deki yapılan hizmetlere de değinerek, “Esenşehir Mahalle’mizde hizmete açtığımız bölge parkı ve çocuk oyun sokağımızın hayırlara vesile olmasını Rabbim’den niyaz ediyorum” dedi.


İstanbul,Ümraniye Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —