Tarih: 04.01.2021 15:35

Eyüp meclisinde bağımsız parti meclis üyesinden 10 Ocak gazeteciler günü için büyük jest

Facebook Twitter Linked-in

Dilek temennelerle başlayan toplantıda, bu yılın istiklal marşı yılı olacağı vurgulandı.

EYÜPSULTAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA :

CHP nin , gündemdeki önergesi bu oldu.

Trafo eksikliği hakkında Alibeyköy merkez mahallesi ve Çırçır mahallesinde yeni yapılarında sonucu oluşan trafo yer gösterme problemimiz hala devam ediyor. Vatandaşlar dar gelirin yanı sıra açlık sınırının Geldiği şu günlerde yeni yılda gelecek olan zamları da göz önünde bulundurursak trafo olmadığından şantiye ücreti tarifesi üzerinden yüksek paralar ödemektedirler.

Çok katli binalarda Vatandaşlar gelen tek faturayı paylaşırken problemler, gereksiz tartışmalar ve huzursuzluklar yaşıyorlar. Belediyemize hu konu ile alakalı bir çok dilekçe geldiğini biliyoruz. Bir yıl olmuş dairenin içinde oturmaya başlayalı belediyemiz trafo yeri gösteremediğinden iskan alamamış vatandaşlarımız artik bu problemin çözülmesini belediyemizden ivedilikle beklemektedir. önergesini sundular...

İyi partiden istifa ederek bağımsız olarak meclis üyeliğine devam eden Nail Balkan 10 Ocak gazeteciler, günü için ayrı ayrı kutladı….

İyi partiden istifa ederek bağımsız olarak meclis üyeliğine devam eden Nail Balkan 10 Ocak gazeteciler, günü için ayrı ayrı kutladı...

CHP meclis üyesi Emine ÇELİK Başörtüsü için Vitrin mankeni değil , inançlarımın gereğidir diyerek Başörtüsü,ne laf atanlara cevap verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —