Tarih: 21.02.2023 21:38

GAZİOSMANPAŞA “DA 60 YILLIK OKULA SAĞLAM RAPORU VERİLDİ.

Facebook Twitter Linked-in

60 Yıllık binaya “2010 yılında güçlendirme yapıldığı gerekçesiyle, Kolonlarının patlak birinci derece yıkılması gereken okul olmasına rağmen, Sağlam raporu verildi.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından okullarla yeni bir karar aldı. Okulların denetlenmesini ve depreme dayanıklı olup olmadıklarını ekipler, okullarda çalışmalart yaptı bunlardan bir taneside Gaziosmanpaşada” bulunan Büyük Fuat paşa ilöğretim okulu oldu.
Bakanlığın açıklamasıyla yapılan çalımalarda 100% 100 çürük olan okula sağlam raporu verildi kolonları patlak olan okulda eğitim devam ediyor.


VELİLER TEDİRGİN
Sağlam rağorunun verilmesinin ardından velilerin çektiği resimlerle çürük olduğu açık açık görülen okulda veliler tedirgin oldular, durumu ilçe millieğitim müdürlüğüne ve Kaymakamlığa bildiren veliler bir önce okulun boşaltılmasını talep ettiler.


YETLİLERE BİLGİ VERİLDİ
İlçe millieğitim müdürlüğü başta olmak üzere il Millieğitim Müdürlüğü, Valilik diğer yetkililere konuyla ilgili olarak bilgi verilmesine rağmen halen okulda eğitime devam ediliyor.


Haber : Kıymet Taylan




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —