GAZİOSMANPAŞA HASTANESİ İLE ‘SAĞLIK DOLU 30 YIL’

‘Her şeyin başı sağlık’ düsturuyla 1992 yılında hizmet vermeye başlayan Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi, tam 30 yıldır profesyonel sağlık hizmeti sunuyor.

11.09.2021 11:14:00 0
GAZİOSMANPAŞA HASTANESİ İLE ‘SAĞLIK DOLU 30 YIL’

Bugüne kadar binlerce hastayı hayata bağlayan ve sağlık alanındaki tüm gelişmeleri yakından takip eden Gaziosmanpaşa Hastanesi, hizmet kalitesini her geçen gün artırıyor.

1992 yılında 50 kişilik profesyonel kadrosuyla İstanbul Gaziosmanpaşa bölgesinin ilk yataklı özel sağlık kuruluşu olarak faaliyetlerine başlayan Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi, bugün 1000’den fazla çalışanıyla başarılarla dolu 30. yılını kutluyor. Sağlıkta öncü kuruluş olma hedefiyle çıktığı yolda emin adımlarla ilerlemeyi sürdüren Gaziosmanpaşa Hastanesi, toplum sağlığını, hasta ve yakınlarının memnuniyetini bir sorumluluk kabul ederek sağlık alanında Türkiye’ye büyük değer katıyor.

Türkiye’nin yanı sıra 87 ülkeyi nitelikli sağlık hizmeti ile tanıştıran Gaziosmanpaşa Hastanesi, kalp, çoklu organ ve kemik iliği nakil merkezleri, yetişkin ve pediatrik kardiyovasküler cerrahi birimleri, ileri düzey görüntüleme birimleri, gelişmiş genetik, patoloji, biyokimya ve mikrobiyoloji laboratuvarları, kanser, mikro cerrahi merkezleri, pediatrik, çocuk ve yetişkin yoğun bakım merkezleri, onkoloji, nükleer tıp, radyasyon onkolojisi gibi özellikli birimleri ile çağın gereklerine uygun olarak sağlık alanında en yeni ve en öncü teknolojilerle hastalarına hizmet veriyor.

İnsan hayatını ön plana alan ve tıbbi etik değerlerden hiçbir zaman taviz vermeyen Gaziosmanpaşa Hastanesi, hizmet kalitesini her geçen gün artırıyor.