Tarih: 29.05.2024 12:38

GURBETTEKİ GİRESUNLU'LARDAN MİLLETVEKİLİ GEZMİŞ'E YOĞUN İLGİ

Facebook Twitter Linked-in

Davetleri üzerine; Beykoz Alucra Kabaktepe Köyü Derneği, Doğankent Doymuş Köyü Derneği, Tirebolu Karaahmetli Derneği, Tirebolu Hark Köyü Derneği'nin pikniğinde hemşehrileriyle bir araya gelen Milletvekili Gezmiş, daha sonra Gebze Soğukpınarlı'lar Derneği'nin 14. Bahar Şenliği'ne de katıldı.

 

Yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Milletvekili Elvan Işık Gezmiş etkinliklerde yaptığı konuşmalarda tüm dernek başkanlarına, dernek yöneticileri ile emeği geçen herkese teşekkür ederek,  hemşehrileriyle bir araya gelmekten mutlu olduğunun altını çizdi.

Gezmiş etkinliklere ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı:

 

ORTAK KÜLTÜRÜMÜZÜ COŞKUYLA YAŞADIK

 

"Her zaman hemşehrilerimizin yanındayız. Sevincimizi de, üzüntümüzü de paylaşıyoruz. Nerede olursak olalım Giresunluluk bilinciyle, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmaya devam ediyoruz.

 

Hemşehri derneklerimizin başkanlarının davetleri üzerine piknik ve şenlik etkinliklerine katılarak, ortak kültürümüzü yaşattık. Coşkulu sohbet eşliğinde Giresun yemeklerini tattık. Aynı zamanda sorunlarımızı konuşarak, çözüm yolları da aradık..

 

Nazik davetlerine, ilgi ve alakalarına çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Ve gelecek güzel etkinliklerde buluşmayı temenni ediyorum"


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —