İyi Kalpler Derneğinden Bayrampaşa Covid Merkezine 5000 DLR Adet Maske Desteği

Bayrampaşa’da 3 yıl önce kurulan ve güzel projelere imza atan dernek şimdi de Bayrampaşa Covid merkezi Filyasyon ekibine 5000 adet maske desteğinde bulundu.

22.04.2021 21:21:00 0
İyi Kalpler Derneğinden Bayrampaşa Covid Merkezine 5000 DLR Adet Maske Desteği

İyi Kalpler Derneği Başkanı Adem DİŞÇİ , Bayrampaşa Sağlık İşleri Müdür Yardımcısı Sayın Aydın KORKMAZ Bayrampaşa Covid Merkezini ziyaret ederek derneğin 5000 adet özel DLR maskesini Covid Merkezi sorumlusu Uzm.Dr.NuseybeAKBAL’a teslim etti.

Dernek Başkanı Adem DİŞÇİ ; İyi Kalpler olarak herkeze destek olmaya çalışıyoruz. Bayrampaşa Covid merkezimiz çok kıymetli bir iş yapıyor. Gece gündüz demeden üstün bir gayretle çalışıyorlar. Bizlerde İyi Kalpler olarak ufak bir destekte bulunmak istedik ve bugün buraya 5000 adet özel DLR maskelerden getirdik. Desteği büyük olan Bayrampaşa Cep Teknik Servis işletmecisi Sayın Yıldıray ÇELİK beye ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İyilik kazanacak… İfadelerini kullandı….

Bayrampaşa İlçe Sağlık Müdür Yardımcısı Aydın KORKMAZ yaptığı açıklamada ; Bayrampaşa’da güzel işler yapan derneğimizi tebrik ediyoruz. Adem bey ve yönetimi harika işlere imza atıyorlar. Bugün ülkemizin kahramanları olan sağlık çalışanlarımıza destek olmak için maske getirdiler. Kendilerine Bayrampaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak teşekkür ediyoruz. İfadelerini kullandı.