Tarih: 17.03.2022 17:01

KAR GERİ GELİYOR

Facebook Twitter Linked-in

İBB'den yapılan açıklamaya göre; kar kalınlığı 5-15 santimetre arasında olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre yarın sabah erken saatlerde İstanbul'da kuvvetli kar yağışı başlaması bekleniyor.

CUMARTESİ ETKİSİNİ ARTIRACAK

Beklenen kar yağışı yarın İstanbul'da başlayacak, cumartesi günü etkisini artıracak. Kar yağışı pazar günü de devam ettikten sonra pazartesi havanın biraz ısınmasıyla karla karışık yağmura dönecek. Meteoroloji'nin tahminlerine göre İstanbul'da en yoğun kar yağışı cumartesi günü görülecek.

 

Konuyla ilgili Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "Cumartesi günü kar yağışlarının etkisini daha da arttırarak Pazar günü öğle saatlerine kadar iç ve yüksek kesimleri ağırlıklı olmak üzere yer yer yoğun olacağı tahmin ediliyor" denildi.

VALİ YERLİKAYA: TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Yerlikaya'nın tweet'inde "Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün verilerine göre 18 Mart Cuma günü (Yarın) İstanbul'da aralıklı ve yerel olarak kuvvetli kar sağanakları bekleniyor. Kar yağışlarının Cumartesi günü etkisini artırarak devam etmesi öngörülüyor. Dikkatli olalım, tedbiri elden bırakmayalım." ifadeleri yer aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —