Tarih: 19.10.2022 15:20

KIZILAYDAN LİSELİLERE ÖZEL ÇALIŞMA

Facebook Twitter Linked-in

Topkapı sarayına gerçekleşen gezide tarihi bir yolculuk yapan öğrenciler, Geziden duydukları memnuniyeti dile getirirken, tarihe yaptıkları yolculukta öncülük eden Kızılay Gaziosmanpaşa Şube başkanı İsmail Yamak “ a ve ekibine teşekkür ettiler.

 

Gaziosmanpaşa Kızılay Şube Başkanı İsmail Yamak yaptığı açıklamada Gönüllülüğün esas olduğu, bu oluşumda bütün Gençlerimizi ve büyüklerimizi bizlere verdiği destek için çok teşekkür ediyorum dedi.

 

Gaziosmanpaşa “ Belediye Başkanı Hasan Tahsin  Usta” ya bizlere verdiği destek için ayrıca teşekkür etmek istiyorum bizler yapmış olduğumuz çalışmaları Sayın Başkan ile birlikte koordineli bir şekilde yapıyoruz. Biliyoruz ki güçlü kadro güçlü yönetim her zaman bir araya gelmez o yüzden bizler böylesi çalışmalarımızda her zaman değerli büyüklerimizin desteklerini yanımızda hissetmekten mutlu oluyoruz.

Gençlerimiz prıl Prıl içlerinde hiç Topkapı sarayını görmemiş gezmemiş gençlerimiz var o yüzden bizlerde Gençlerimizi tarihi yolculuğa çıkarıyoruz yarınımızın geleceğinizin teminatı gençlerimize tarihi anlatmak atalarımızın mmukaddes hatıralarını göstermek bizlere de oldukça keyif veriyor.

 

KIZILAY SADECE KAN VEREN BİR KURUM DEĞİLDİR

Kızılayı sadece kan veren kurum olarak düşünülmemesi gerekir bizler Gençlerimize Yol gösteren Yaptığımız her işte gençlerimizle birlikte yapmaya çalışan bir kurumuz, Geçen ay başlattığımız, Kızılay Gönüllülerini arıyor projemiz büyük ses getirdi. Esnaflarımıza Yaptığımız ziyaretler keza yine öyle, bizler istiyoruz ki hep birlikte Gaziosmanpaşa, da nasıl daha işler yapabiliriz…Gönüllü Merkezleri, Gençlik Kampları, Türk Kızılay Kadın, Genç Kızılay ve şube Başkalığı aracılığı ile  aracılığıyla gönüllü kapasitesinin, eğitimlerinin, görevlendirmelerinin yapılmasını ve her yaştan gönüllümüzün Kızılay’a değer katacak çalışmalar yapmasını, afetlerde, olağan ve olağanüstü dönemlerde gönüllü yönetiminin stratejisini belirleyerek koordinasyonunu sağlıyoruz. Dedi. 

Haber Kıymet Taylan




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —