Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarımızda sunulan temizlik hizmetlerinin sürekliliğinin sağlanması, öğrenme ortamlarının daha uygun koşullarda sunulması için 1 Eylül 2025 ile 28 Şubat 2026 tarihleri arasında uygulanmak üzere 370 kişilik TYP (Toplum Yararına Program) ödeneği tahsisi sağlandı.
Sağlanan istihdam programları ile hemşehrilerimize çalışma imkânı, memleketimize de hizmet anlamında katkı sağlamış oluyoruz. Yakın zamanda 370 kişilik işe alım duyurusunun yapılıp İŞKUR üzerinden başvuruların alınmasını sağlayacağız.
Türkiye Yüzyılı Maarif Modelinin daha temiz ve uygun fiziki ortamlarda gerçekleşmesi için eleman desteği sağlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımıza ve Millî Eğitim Bakanlığımıza şükranlarımızı sunarız.