Tarih: 05.02.2024 23:51

ÖMER CEBECİ İSTİFA ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Tirebolu'nun Başarılı Aktif Siyasetci'lerinden  CHP Tirebolu İl Genel Meclis Üyesi Ömer Cebeci,  sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ettiğini duyurdu. Cebeci, ilçede siyasi kaderin tek bir kişinin eline bırakılmasını eleştirdi ve CHP çatısı altında siyaset yapmanın zorlaştığını dile getirdi.
CHP İl Genel Meclis Üyeliği sürecinde Giresun için ve Tirebolu için mücadele ettiğini ifade eden Cebeci, 2024 yerel seçimlerinde Belediye Başkan aday adaylığını açıkladığını ve bu süreçte halktan büyük bir teveccüh gördüğünü belirtti.

Sosyal medya üzerinden paylaştığı istifa açıklamasında Cebeci, "Şahsıma karşı hak etmediğim sözler ve davranışların sergilenmesi, ilçede siyasi kaderimizin tek bir adamın eline bırakılması, CHP'de siyaset yapmamızın kanalının tıkanması gördüğüm lüzum sebebiyle Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğimi sonlandırma kararı aldığımı üzülerek istifa ettiğimi sizlerle paylaşmak isterim" ifadelerini kullandı.Cebeci, istifasının halkına hizmet sözünden vazgeçmediği anlamına gelmediğini belirterek, aynı kararlılıkla ve halis niyetle hizmet etmeye devam edeceğini vurguladı. "Koltuklar işgal etmek için değil hizmet etmek için vardır" diyen Cebeci, Tirebolu için mücadelesinin süreceğinin ifadelerini Kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —