Tarih: 25.08.2022 11:09

SAĞANAK YAĞIŞ İSTANBULDA ETKİLİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

İmamoğlu'ndan İstanbul'da etkili olan yağışla ilgili açıklama: Gün boyu sürecek, yarın da devam edecek 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İSKOM'da kentte etkili olan sağanak yağışla ilgili açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Yağış gün boyu sürecek, yarın da devam edecek. Tüm vatandaşlarımızın tedbirli şekilde dışarı çıkmasını istiyorum." ifadelerini kullandı.

Meteoroloji, AKOM ve AFAD'ın uyarılarının ardından beklenen sağanak yağış dün akşam İstanbul'da etkili oldu. Gök gürültülü yağış, sabaha kadar aralıklarla devam etti.

Son Dakika! İmamoğlu'ndan İstanbul'da etkili olan yağışla ilgili açıklama: Gün boyu sürecek, yarın da devam edecek

HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Sabah saatlerinde ise Arnavutköy, Alibeyköy, Sarıyer ve Esenyurt gibi birçok noktada sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Sokak ve caddeler göle dönerken araçlar yollarda kaldı. Bazı ev ve iş yerlerini ise su bastı.

 

Son Dakika! İmamoğlu'ndan İstanbul'da etkili olan yağışla ilgili açıklama: Gün boyu sürecek, yarın da devam edecek

"YAĞIŞ YARIN DA DEVAM EDECEK"

Süreci İSKOM'dan takip eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Belki de küçük bir yağışta bile çok sorunlu ortamlarda yaşadığımız manzaraları oldukça minimize etmiş durumdayız. İstanbul'un kanalizasyon sistemiyle ilgili özellikle ilçe belediyelerimizin sorumluluk alanları var. 39 ilçemizle koordineli çalışıyoruz. Yağış gün boyu sürecek, yarın da devam edecek" ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —