TÜRKİYE BAYRAMPAŞA BOSNA SANCAK DERNEĞİ CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ

Türkiye BayrampaşaBosna sancak derneği Gençlik Kolu anlı şanlı Cumhuriyet Bayramı kutladı. 29 ekim cumhuriyet bayramını doyasıya kutladılar,

GÜNDEM 31.10.2022 22:55:00 0
TÜRKİYE BAYRAMPAŞA BOSNA SANCAK DERNEĞİ CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ

cumhuriyetimizin 99. yaşını kutlamak için düzenlenen program Bayrampaşa lunapark da start verilen Cumhuriyet yürüyüşü gerçekleşti. Dernek yöneticileri, üyelerin ve vatandaşların katılımları ile başlayan yürüyüş dernekBosna salonunda son buldu.

Muhteşem bir kalabalığın eşlik ettiği cumhuriyet yürüyüşün ardından dernek binası Bosna Salonunda bir eğlence düzenlendi.

Türkiye Bayrampaşa Bosna sancak derneği Gençlik Kollarının düzenlediği programa İstanbul büyükşehir belediyesiDaire başkanı Remzi Albayrak,  daire müdür yardımcısı İbrahim Kahraman, Bayrampaşa Bosna sancak derneği Başkanı Muhammed Sancaktar, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

 Başkan Sancaktar konuşmasında; bugün cumhuriyetimizin ilanının 99. yıl dönümünün,  kutlamasının büyük bir sevinç ve heyecanını yaşıyoruz.  Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Cumhuriyet'in kurulmasında emeği geçen tüm gazi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; Cumhuriyeti yaşatacak ve yükseltecek olan bizlerin bugünkü gibi daima birlik ve beraberlik içerisinde olmasını diliyoruz. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederim dedi.