Tarih: 28.02.2024 20:09

ÜMRANİYE’DEKİ ÇARŞI ESNAFI KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

Ümraniye’nin alışveriş için en çok tercih edilen caddesi olan Alemdağ Caddesi’nde yıllardır esnaflık yapan işletme sahipleriyle kahvaltı programında buluşan Başkan Yıldırım, “Tüm esnaf kardeşlerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Günümüz mübarek olsun” dedi.

“Geçmişten bugüne Ümraniye’de hizmet etmiş siyasilerimize çok teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasına devam eden Başkan Yıldırım, “2019’da ben göreve geldim. Ümraniye artık sanayi ve ticaret şehri oldu. Alemdağ Caddesi ise İstanbul’un en kalabalık caddelerinden biri. Siz esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Desteklerinizle hizmetlerimize kaldığımız yerden inşallah devam edeceğiz ” dedi.

Başkan Yıldırım, “1994 yılında, kimsenin tanımadığı Ahmet amcanın oğlu Recep Tayyip Erdoğan adında biri geldi. Ve İstanbul’da belediyeciliğin tanımını değiştirdi. 100 yılda yapılamayanları yaptı” dedi.

31 Mart’ta önemli bir yerel seçim olduğunu hatırlatan Başkan Yıldırım, “Biz Ümraniye’den memnunuz. Sizler de memnunsanız eğer oylarınızı bekliyorum. İnşallah Murat Kurum’la İstanbul da muradına erer” dedi.

Program, esnafların dilek ve temennilerini dile getirmesiyle sona erdi.


İstanbul,Ümraniye Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —