Tarih: 16.05.2025 23:40

ÜNYE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA FARKINDALIK PROJESİ

Facebook Twitter Linked-in

Ünye Belediyesi ile Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği iş birliğinde hayata geçirilen “Bugünün ve Yarının Çocuklarının Dostu Ünye” projesi kapsamında ilçedeki okullarda düzenlenen etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor.

Proje çerçevesinde bu kez Anafarta İlkokulu’nda kapsamlı bir program gerçekleştirildi. Etkinlikte, çocukların fiziksel, zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkı sunan çeşitli faaliyetler yer aldı.

Programın önemli başlıklarından biri, Prof. Dr. Ayşe Haznedar Yalın tarafından velilere yönelik gerçekleştirilen “Çocuk ve Ergen Psikolojisi” konulu seminer oldu. Yalın, ebeveynlere çocuklarla etkili iletişim kurma yöntemleri, ergenlik dönemindeki davranışların anlamlandırılması ve sağlıklı aile ilişkilerinin önemi hakkında bilgi verdi.

Çocuklar ise aynı saatlerde düzenlenen geleneksel oyunlar ve eğitici resim atölyesinde hem eğlendi hem öğrendi. Renkli görüntülere sahne olan atölye ve oyun alanları, çocukların yaratıcılıklarını ve sosyal becerilerini geliştirmelerine katkı sağladı.

Etkinlik sonunda hem çocuklar hem veliler memnuniyetlerini dile getirirken, Ünye Belediyesi projenin devam edeceğini belirtti. Proje, geleceğin bireyleri olan çocukların sağlıklı gelişimini desteklemeyi ve onları sosyal yaşamda daha aktif bireyler haline getirmeyi hedefliyor.


Ordu,Ünye Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —