Atakum Belediyesinden Şeref Aydın’a muhteşem uğurlama

Atakum Belediyesinden Şeref Aydın’a muhteşem uğurlama

BELEDİYELER 18.03.2025 10:26:02 0
Atakum Belediyesinden Şeref Aydın’a muhteşem uğurlama

Atakum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şeref Aydın, 45 yıllık kamu hizmetini Ata Sahne Sanat Merkezinde düzenlenen unutulmaz konserle tamamladı. Meslek hayatı boyunca Atakum Belediye Başkan Yardımcılığı, Atakum Kent Konseyi Genel Sekreterliği, Karadeniz Tarih Araştırmaları ve Çevre Platformu ile Uluslararası İnovasyon Derneği kurucu başkanlıkları gibi birçok önemli görevde hizmet veren Şeref Aydın’ı sevenleri yalnız bırakmadı. Meslektaşları, mesai arkadaşları, bürokratlar, sanatçılar ve yol arkadaşları programda Şeref Aydın’ın halk biliminden sanata ve gastronomiye çok yönlü çalışmalarını anlatarak, Aydın’la ilgili anlarını paylaştılar.      

“EMEĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, Şeref Aydın’la program öncesi bir araya geldi. Başkan Türkel, Aydın’ın örnek kişiliğiyle Türkiye için son derece önemli hizmetler gerçekleştirdiğini belirterek “Kıymetli büyüğüm, mesai arkadaşım Şeref Aydın, 40 yılı aşkın sürdürdüğü kamu görevini tamamladı. Memleketimize ömrü boyunca hizmet eden Kültür ve Sosyal İşleri Müdürümüz Şeref Aydın’a emeği için teşekkür ediyor, keyifli ve sağlık dolu bir emeklilik hayatı diliyorum.” dedi.   

ATA SAHNE’DE SANAT ŞÖLENİ

Grup EZGİ'DEM ile sanatsal çalışmalarını sürdüren Şeref Aydın, programda birbirinden özel eserler seslendirdi. Aydın ve müzisyen arkadaşlarının  Anadolu ezgilerinden oluşan konseri, Ata Sahne’de sanat şöleni yaşattı. Usta sanatçılar Ercan Aydın, Ali Ekber Özdemir, Aşık Erdemli, Prof. Dr Serhat Yener ve Grup Özgürlük gecede unutulmaz performans sergilediler. Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Suat Yıldız’ın bağlaması eşliğinde seslendirdiği türküler büyük beğeni toplarken, katılımcılar konsere alkışlarla eşlik etti.    

YOL ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR 

Şeref Aydın programda yaptığı konuşmada meslek hayatı boyunca kendisine destek olan ailesine, meslektaşlarına ve mesai arkadaşlarına tek tek teşekkür etti. Duygusal anlar yaşayan Aydın “45 yılı tamamladık. Önce, rahmetli babama teşekkür etmek istiyorum. Ruhu şad olsun. Dürüst, namuslu, onurlu, dimdik durmayı ondan öğrendik. Ondan öğrendik, emeğe saygı duymayı. Onda gördük vicdanı, paylaşmayı, emeği. Bizde, onun emaneti var. O emaneti, ömür boyu üzerimde taşıyacağım. Bir teşekkür de anneme etmek istiyorum. Çınar ağacımız. Hala onun gölgesi altındayız, bize gölgesi yetiyor. Allah ona sağlık ve uzun ömürler versin. Eşime, teşekkür etmek istiyorum. Sağ olsunlar, bana sabır gösterdiler ve destek verdiler. Kardeşlerime, aileme teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varlar. Bir özel teşekkür de değerli kaymakamımıza. Çok güzel bir insan. Dostluğumuzun, ömür boyu devam edeceğine inanıyorum. Kendisi kamu bürokrasisi, ahlakı ve vicdanının örneğidir. Ben de ondan çok şey öğrendim.” ifadelerine yer verdi.   

UZUN YILLARA DAYANAN DOSTLUK

Atakum Belediye Başkan Yardımcı Suat Yıldız konuşmasında kamu hizmetine başladığı dönemde başlayan dostluklarının yıllardır devam ettiğini belirterek “Şeref Abiyi tanıdığımda, 22 yaşındaydım. 1992 senesinde Büyükşehir Belediyesinde başladığımda, Şeref Abi de orada çalışıyordu. Uzun yıllardan beri devam eden dostluğumuz, Atakum Belediyesinde de devam etti.” dedi.      

“ÇOK SAYGI DUYDUĞUM BİR İNSAN”

Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, Şeref Aydın’ı tanımaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek “Çok saygı duyduğum bir insan. Atakum’da Başkan Yardımcısı olarak tanıdım. Başkanım olarak, hep devam etti. Şimdi büyük bir abi kazandım. Bundan sonra da ilişkilerimi devam ettireceğim. Gerçekten güzel bir insan. Gelecek hayatında kendisine ailesiyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluklar temenni ediyorum.” diye konuştu. 

“ALDIĞIMIZ BAYRAĞI DAHA YÜKSEĞE ÇIKARACAĞIZ”

Atakum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevini Aydın’dan devralan Deniz Gömeç “Kendisiyle, güzel bir dokuz ay geçirdik ama kendisinden bu kısa sürede çok şey öğrendim. İnşallah aldığımız bayrağı, daha yükseğe çıkaracağız. Güzel bir Atatürk, Cumhuriyet çocuğu tanıdığım için çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.   


Samsun,Atakum Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE365

Atakum Belediyesi teknoloji yıldızlarını buluşturdu

Usta Sanatçı Edip Akbayram için Ata Sahne'de anma programı gerçekleştirilecek

ALTINORDU HALK ET SATIŞ NOKTASI HİZMETE AÇILDI

Başkan Kaya, Yomra’daki temel atma törenine katıldı

Atakum Belediyesinden Şeref Aydın’a muhteşem uğurlama

BAŞKANIMIZ KÖMÜRCÜ MAHALLE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN TAVLI’DAN BİRLİKTELİK MESAJI

BAŞKAN TEPE’DEN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Samsun’da yağmur suyu hattı projeleriyle altyapıya dev yatırım!

BAŞKAN TAVLI HEKİMLERİN TIP BAYRAMINI KUTLADI

İlginizi Çekebilir

  • Salı 13.5 ° / 4.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 4.3 ° / 1.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Perşembe 4 ° / -1.6 ° Yoğun kar yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 27 22 0 5 41 71
2.Fenerbahçe 26 19 2 5 40 62
3.Samsunspor 27 15 6 6 14 51
4.Beşiktaş 26 12 6 8 13 44
5.Eyüpspor 27 12 7 8 11 44
6.Gazişehir Gaziantep 26 11 10 5 1 38
7.Göztepe 26 10 9 7 10 37
8.İstanbul Başakşehir 26 10 10 6 4 36
9.Trabzonspor 26 9 9 8 12 35
10.Kasımpaşa 27 8 8 11 -5 35
11.Rizespor 27 10 14 3 -12 33
12.Antalyaspor 27 9 12 6 -21 33
13.Konyaspor 27 8 12 7 -7 31
14.Alanyaspor 27 8 12 7 -9 31
15.Bodrum FK 27 8 13 6 -9 30
16.Sivasspor 27 7 14 6 -12 27
17.Kayserispor 26 6 11 9 -19 27
18.Hatayspor 26 4 15 7 -17 19
19.Adana Demirspor 26 2 20 4 -35